CS2 skinleri nereden satılmalı?

TheSh1nZz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, değerli bir skinim var skini nakite çevirmek istiyorum. Sizce en az komisyon alan site neresidir?
Skine alacak olanlar olacak ise adını yazayım;

Desert Eagle | kırmızı alarm, görevde kullanılmış.

Bu rus sitesi vardı en son, burası çok komisyon kesmez buradan skin alıp sattım 2-3 kere. Site güvenilir olmadı DMarket tarafına da uğrayabilirisiniz. SIH marketin onay verdiği bir site.

Gamerpay da bir alternatif.

Bu rus sitesi vardı en son, burası çok komisyon kesmez buradan skin alıp sattım 2-3 kere. Site güvenilir olmadı DMarket tarafına da uğrayabilirisiniz. SIH marketin onay verdiği bir site.

Gamerpay da bir alternatif.
Parayı nasıl çekecek?

Bilmediğim için sormuştum.
Sorun yok hocam, benim de affıma buyrun bynogame'e pek haz edemediğim için biraz terslemiş gibi olabilirim. Satıcı olmak orada zor, aldıkları komisyon fazla ve de kendilerine satmaya kalkınca bir skin 5000TL ise 4000TL veya 3800TL teklif ediyorlar. Ölücüler yani.

Sorun yok hocam, benim de affıma buyurun ByNoGame'e pek haz edemediğim için biraz terslemiş gibi olabilirim. Satıcı olmak orada zor, aldıkları komisyon fazla ve de kendilerine satmaya kalkınca bir skin 5000TL ise 4000TL veya 3800TL teklif ediyorlar. Ölücüler yani.

Sorun yok, İtemsatış iyi gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı