Parayı nasıl çekecek?Buy and Sell Counter-Strike 2 (CS2) Skins - CS GO Market
Buy and Sell CS2 skins on CS GO Market. Trusted marketplace with low fee. Find the best prices for CS weapon. Trade items safely and easely.market.csgo.com
Bu rus sitesi vardı en son, burası çok komisyon kesmez buradan skin alıp sattım 2-3 kere. Site güvenilir olmadı DMarket tarafına da uğrayabilirisiniz. SIH marketin onay verdiği bir site.
Gamerpay da bir alternatif.
Sitede zaten kredi kartına veyahut banka kartına para çekme var? Alternatif varsa önerebilirsin. Bynogame'i önerme orası deli gibi komisyon alıyor.Parayı nasıl çekecek?
Bilmediğim için sormuştum.Sitede zaten kredi kartına çekme var? Alternatif varsa önerebilirsin. Bynogame'i önerme orası deli gibi komisyon alıyor.
Sorun yok hocam, benim de affıma buyrun bynogame'e pek haz edemediğim için biraz terslemiş gibi olabilirim. Satıcı olmak orada zor, aldıkları komisyon fazla ve de kendilerine satmaya kalkınca bir skin 5000TL ise 4000TL veya 3800TL teklif ediyorlar. Ölücüler yani.Bilmediğim için sormuştum.
Sorun yok hocam, benim de affıma buyurun ByNoGame'e pek haz edemediğim için biraz terslemiş gibi olabilirim. Satıcı olmak orada zor, aldıkları komisyon fazla ve de kendilerine satmaya kalkınca bir skin 5000TL ise 4000TL veya 3800TL teklif ediyorlar. Ölücüler yani.
Oranın komisyon oranları az diye duymuştum olabilir orası.Sorun yok, İtemsatış iyi gibi.
Evet.Oranın komisyon oranları az diye duymuştum olabilir orası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.