CS2 skinlerine habersizce takas yapıldı

RRAzid

Picopat
Daha fazla  
CS2 oyununda ByNoGame ve csmoney üzerinden skin almıştım. Üzerinden bayağı geçti dün created adlı bir kullanıcı tüm skinlerimi yaklaşık 50 dolar takas ile kendine atmış. Bir şekilde geri alınabilir mi?

Steam destek ile iletişime geçin. Steam oyun dünyasında bu tür olaylarda elinden geldiğince iyi iletişime geçen bir firma. Kesin çözüm bulup halleder mi bilemiyorum ancak iletişime geçmenizi öneririm

Alamazsınız. Steam destekle iletişime geçseniz de sizin sorununuz deyip geçerler. Önceden itemleri geri veriyorlardı da Ruslar, bunu suistimal edip eşyaları kopyalamakta kullandı ve pazarın dengesini bozdukları için tamamıyla sorumluluk kullanıcıya ait.

Dostum böyle bir şey yok Steam API key boş. Adam nasıl olduysa alıp gitmiş. Umarım ki geri alabilirim. Birçoğu ucuzdu fakat 4 5 tane sağlam skin vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@RRAzid, alabileceğinizi sanmıyorum da umarım alabilirsiniz. Konuya geri dönüş sağlarsınız.

Peki bir daha skin alsam, Steam pazardan 3.taraf site katmadan sizce tekrar böyle bir olay yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size gönderilen şüpheli linklere tıklamadığınız sürece Steam pazarından sorun yaşama ihtimaliniz, neredeyse sıfıra yakın.

Steam da tanımadığınız ve beraber oyun oynamadığınız hesapların arkadaşlık isteklerini kabul etmeyin. Profilinize bırakılan bağlantılı yorumları siliniz. Biraz daha dikkatli olursanız sıkıntılar yaşanmaz. Envanteri çekmiş hesabını da alabilir dikkat et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı