CS2 smurf hesap ile FACEIT oynamak mümkün mü?

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Herkese iyi sosyaller diliyorum, bir sorum olacak. Uzun zamandır FACEIT girmiyorum en az bir 10 sene oldu ve baktığımda saat sınırlaması en az 25 saat olarak belirlenmiş. Tertemiz bir Steam hesabına CS2 seçkin alsam ve sadece açık tutarak 25 saati doldurduktan sonra FACEIT bir problem yaratır mı? Banlanma vb. gibi olaylar ile karşı karşıya kalır mıyım?

Ana hesabımda maalesef FACEIT oynamıyorum çünkü 10 sene önce açtığım FACEIT hesabımla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Ana hesabımla Premier kasmaya devam edeceğim ikinci hesabımda ise FACEIT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun olmaz bence girebilirsin. Sonuçta o oyunda 25 saat içinde maç atıp atmadığına bakmıyorlar sadece oyunda 25 saatinin olması yeterli :D

Herkese iyi sosyaller diliyorum, bir sorum olacak. Uzun zamandır FACEIT girmiyorum en az bir 10 sene oldu ve baktığımda saat sınırlaması en az 25 saat olarak belirlenmiş. Tertemiz bir Steam hesabına CS2 seçkin alsam ve sadece açık tutarak 25 saati doldurduktan sonra FACEIT bir problem yaratır mı? Banlanma vb. gibi olaylar ile karşı karşıya kalır mıyım?

Ana hesabımda maalesef FACEIT oynamıyorum çünkü 10 sene önce açtığım FACEIT hesabımla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Ana hesabımla Premier kasmaya devam edeceğim ikinci hesabımda ise FACEIT.
Hocam ana hesabınızın FACEIT hesabı aktifse sorun teşkil edebilir. Tespit ettikleri takdirde smurf sayılır. Eğer ana hesabınızın FACEIT hesabını kapatırsanız kapattıktan 6 ay sonra yeni bir FACEIT hesabı açmanıza izin veriyorlar.

Hocam ana hesabınızın FACEIT hesabı aktifse sorun teşkil edebilir. Tespit ettikleri takdirde smurf sayılır. Eğer ana hesabınızın FACEIT hesabını kapatırsanız kapattıktan 6 ay sonra yeni bir FACEIT hesabı açmanıza izin veriyorlar.
Hocam FACEIT hesabım dediğim gibi en son 2015 yılında aktiflik göstermişim ondan sonraki 10 yıllık süreçte herhangi bir aktiflik yok. Kapattırmak içinde benden bilgiler isteyeceğini düşünüyorum zaten o bilgileri bilsem hesabımı geri almak için uğraşırdım ama dediğim gibi maalesef hiç bir şeyini bilmiyorum sadece kullanıcı adını biliyorum o da ana Steam hesabımı bağlamak isterken FACEIT kendisi ekranda gösterdi.

merhaba bende subat ayında smurften ban yedim 6 ay sonra tekrar steam hesabımı baska bir faceite bağlama durumum söz konusu mu?

merhaba bende subat ayında smurften ban yedim 6 ay sonra tekrar steam hesabımı baska bir faceite bağlama durumum söz konusu mu?
Aynı steam hesabıysa olmaz hocam. Ayrıca sizin durumunuz biraz farklı, siz zaten ban yemişsiniz. Dolayısıyla farklı hesaba farklı bir FACEIT bağlasanız bile "Ban evasion" sayılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı