CS2 Son Pazar güncellemesi devam edecek mi?

harikaoyuncu34

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, bildiğiniz gibi şu an fiyatlar çok düştü ve bende değerlendirmek istiyorum, 3 gün önce bıçak almıştım aslında ama aynı bıçağa 1.5k indirim gelmiş. Sizce bu fiyatlar iyice düşer mi ne olacak? Başka bıçaklar da almak istiyorum fakat fiyatların haftaya düşecek mi artacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam haftaya takasdan düşen bıçaklar pazara dağılmış olacak bu sayede bıçak sayısı artacak yani bıçakların fiyatı düşecek.

Yani kısaca bıçakların fiyatının daha da düşeceğini tahmin ediyorum.

Bu fiyatlar ne zamana kadar böyle kalır tahminen?

1 hafta dolana kadar fiyatlar yavaş yavaş artar veya sabit kalır ama genel olarak pek bir fark olmaz. Asıl olay 1 hafta dolduğunda olacaktır. Bıçaklarda falan bayağı bir düşüş gelir.

Yani o kısmı tam bilemiyorum hocam ama şu an gözlemlediğim kadarıyla fiyatı düşen çoğu pahalı bıçağın fiyatı yavaş yavaş artıyor gibi.

Gut knife autotronic planlıyorum aslında 4K düşmüş ama yükselmez diye umut ediyorum.

1 hafta dolana kadar fiyatlar yavaş yavaş artar veya sabit kalır ama genel olarak pek bir fark olmaz. Asıl olay 1 hafta dolduğunda olacaktır. Bıçaklarda falan bayağı bir düşüş gelir.

Peki düşüş ne kadar böyle kalır hocam bir 2 ay falan kalır mı böyle? Bıçak alacağım da.

Peki düşüş ne kadar böyle kalır hocam bir 2 ay falan kalır mı böyle? Bıçak alacağım da.

1 hafta dolduğunda piyasaya bak ve çok ciddi düşüş olursa çek. En düşük bu anda olacaktır.

2 ay boyunca şu anki fiyatlar böyle kalır ama 1 hafta sonraki fiyatlar 2 ay kalır mı bilemem.

1 hafta dolduğunda piyasaya bak ve çok ciddi düşüş olursa çek. En düşük bu anda olacaktır.

2 ay boyunca şu anki fiyatlar böyle kalır ama 1 hafta sonraki fiyatlar 2 ay kalır mı bilemem.
En düşük o anda olacak ama mesela 2 gün önceki fiyatlara döner mi 2-3 aya?

Edit: Siz de düzenlemişsiniz hocam gördüm şimdi. Şuankiler 2 ay kalsa kafi bence.

Az muz değerli, çok muz değersiz hesabına göre, bence artık bıçakların önemi bile kalmayacak.

Az muz değerli, çok muz değersiz hesabına göre, bence artık bıçakların önemi bile kalmayacak.
Hocam önemli değil benim için pek, ben görünüşüne bakarım ama haklısınız tabi. Şuan da bile bir çok bıçak alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…