CS2 Son Pazar güncellemesi devam edecek mi?

Hocam tuvalete gitmiştim orada biraz düşündüm ve aklıma şu yattı.

Bence fiyatları düşen çok pahalı bıçaklar eski fiyatlarına geri gelmeyecekler ama fiyatları toparlanacak.

Örneğin bir kelebek 1500 dolardan 700-800 dolara düşmüşse bu bıçak 2-3 hafta sonunda 1000-1200 dolar civarına gelecek yani biraz da olsa artacaklar.

Ama orta fiyatlarda olan veya düşük fiyatlarda olan bıçaklar. Haftaya pazara bir sürü bıçak çıkınca daha da düşmeye devam edecek.

Yani bence böyle olacak en iyisi güzel bir para biriktirip sağlamından bir bıçak almak.

Hocam kelebek zaten pek önemli değil, gut alacağım ben skini de güzel bakalım umarım değişmez fiyatı şuan gayet uygun. Beklemedeyim.

Örneğin bir kelebek 1500 dolardan 700-800 dolara düşmüşse bu bıçak 2-3 hafta sonunda 1000-1200 dolar civarına gelecek yani biraz da olsa artacaklar.

Açıkçası buna hiç katılmıyorum. Çok ama çok fazla kırmızı item satıldı. Her 5 kırmızı item bir bıçağa dönüştü ve 1 hafta sonra piyasada inanılmaz bir bıçak bolluğu olacak. 2-3 hafta sonra şu anki fiyatların üstüne çıkacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. 1 hafta sonra direkt çakılacaklar ardından yavaş yavaş toparlar ama şu anki fiyatların bile üstüne asla çıkamayacaklarını düşünüyorum.

Senin örneğin ile örnek vermek gerekirse bir kelebek 1500 dolardan 700-800 dolara düştüyse 1 hafta sonra 300 altını görür ardından yavaş yavaş toparlar ve ortalama 500'lere çıkabilir.

Hocam kelebek zaten pek önemli değil, gut alacağım ben skini de güzel bakalım umarım değişmez fiyatı şu an gayet uygun. Beklemedeyim.

Yok hocam onu örnek olarak söyledim fiyatları pahalı diye.

Hocam dediğiniz doğru ama çok pahalı bıçaklar çıkaran kişi sayısı ne kadar olabilir ki sonuçta her önüne gelen kelebek karambit çıkarmıyordur.

Bir de bu tarz pahalı bıçaklar çakılsa artık hiçbir anlam ifade etmez ki pazar eski haline geri döner.

Mesela pazarda bir kelebeğin karambitin 400-500 dolar olduğunu düşünün bu sefer herkes bıçak alacak e pazardaki bıçak sayısı azalacak ve yine fiyatlar pahalı olacak.

Bu saatten sonra bıçakların fiyatlarının düşmesi imkansız şu anki fiyatlar tarihin en dibi ve ayrıca söylediğiniz bilgi yanlış bu sabahki güncellemeyle beraber trade up yaptığınız zaman takas banı olmadan direkt markette satabiliyorsunuz aslında fiyatların düşmesinin asıl sebebi takas banının kalkması, benim 2 gün önce 15 bine aldığım Survival Knife Doppler bıçağım şu an 6 bin TL değer kaybetti fakat şu anda satmak en mantıksız durum çünkü hype etkisiyle hareket etmemek gerekiyor. Uzun lafın kısası eğer elinizde çok düşük fiyatlı ddpat olur işte night olur ultraviolet olur bu bıçakları elden çıkarın ama eğer elinizde doppler, marble fade, gamma doppler vb takastan bile çıkma ihtimali çok düşük olan skinlerinizi yok fiyatına satmayın. Merak etmeyin CS2 piyasası kısa zaman içerisinde düzelecek ve bir tavsiye olarak şu an alabiliyorsanız pahalı bıçaklardan alın çünkü bu saatten sonra bıçak fiyatlarının düşmesi imkansız.

Hocam doğru ya evet haklısınız dediğim yanlış oldu bıçaklar şu an direkt satılabiliyor. Ben o ayrıntıyı unuttum

Sizin dediğiniz doğru hocam şimdi bende de oturdu.

Eğer dediğiniz gibi direkt satılıyorsa şu anki fiyatlar en dip fiyattır ama gördüğüm kadarıyla bazılarında 1 hafta bir trade ban falan var galiba. Mesela dün Wtcnn'ın çıkardığı karambitte 1 hafta ban var.

Hocam ben de o kısmı anlamadım ya bence şu an çıkan tüm bıçaklar direkt satılamıyor 1 hafta ban var.

Hocam ben de o kısmı anlamadım ya bence şu an çıkan tüm bıçaklar direkt satılamıyor 1 hafta ban var.

Sabahki güncellemeden sonraki Trade'ler için geçerli olabilir. Eğer böyle olduysa şu anki fiyatlar dip veya dibe oldukça yakın fiyatlardır. Eğer hepsinde 1 hafta ban varsa şu anki fiyatlar asla dip değil oldukça yüksek fiyatlardır diyebiliriz.

Trade up ban kaldırması güncellemeden 1 saat sonra geldi ve çoğu kişi zaten 2-3 saat sonra trade up yaptı ve daha sonrasında da CS2 skin siteleri erişimi kısıtladı kırmızı item satmamak için yani takas banlı bıçakların yüzdesi çok çok az şu an kırmızı itemlerden yapılan bıçakların yüzde %80-90'ı zaten aktif pazarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…