eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 922 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Konsola bir komut yazdım. Her j'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 Hayır.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 18 Mayıs 2025 #3 Hayır bir şey olmaz. Ama toxiclilkten raporlanırsan geçici ban atılabilir.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.976 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Mayıs 2025 #4 eymen.dll dedi: Konsola bir komut yazdım. Her J'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz öyle bir şey.
eymen.dll dedi: Konsola bir komut yazdım. Her J'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz öyle bir şey.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.936 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #5 eymen.dll dedi: Konsola bir komut yazdım. Her J'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Genişletmek için tıkla... Toxiclikten önce uyarı sonra mute yersiniz ama raporlanmanız gerekiyor sanırım.
eymen.dll dedi: Konsola bir komut yazdım. Her J'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Genişletmek için tıkla... Toxiclikten önce uyarı sonra mute yersiniz ama raporlanmanız gerekiyor sanırım.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Mayıs 2025 #6 eymen.dll dedi: Konsola bir komut yazdım. Her J'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oyuncu SS alıp desteğe yazarsa, belki bir topluluk ihlali yersin. Kimse uğraşamaz SS alıp desteğe yazmaya o yüzden için rahat olsun. Ban yemezsin büyük ihtimalle.
eymen.dll dedi: Konsola bir komut yazdım. Her J'ye bastığımda yazı yazıyor ama spam atarsam oyun hile algılar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oyuncu SS alıp desteğe yazarsa, belki bir topluluk ihlali yersin. Kimse uğraşamaz SS alıp desteğe yazmaya o yüzden için rahat olsun. Ban yemezsin büyük ihtimalle.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.676 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #7 Hileden yapıyoruz bir şey olduğu yok.