CS2 Steam Database güncellemesi ile betalara eklendi!

268227

Kilopat
CS2 beklenenden erken geliyor! Birkaç saat önce Steam DataBase güncellemesi ile CS2 sürümü Counter Strike'ın beta menüsüne geldi. Ben bu ay içerisinde herkese açık şekilde yayınlanacağını tahmin ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Güncelleme: CS:GO Reddit hesabından 1.38.7.1 güncellemesinin bir CS:GO güncellemesi olduğu belirtildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir fark yok indirme yapmadı emin miyiz?

Benim merak ettiğim oyunun optimizasyonunun nasıl olacağı kapalı betada drop ve fps problemleri fazlaydı

Bir fark yok indirme yapmadı emin miyiz?
Betada görseldeki kısmı seçersen seni yine CS:GO'ya atacak. Henüz erişime kapalı, menüde yerini aldıysa erişime kısa süre içerisinde açılacağının işaretidir bu.

Betada görseldeki kısmı seçersen seni yine CS:GO'ya atacak. Henüz erişime kapalı, menüde yerini aldıysa erişime kısa süre içerisinde açılacağının işaretidir bu.

Hmm anladım gece gelir belki @268227 ciddi değilim hocam laf olsun diye dedim

Benim merak ettiğim oyunun optimizasyonunun nasıl olacağı kapalı betada drop ve FPS problemleri fazlaydı

Beta için bana doğal gibi geliyor. Zaten betaların da amacı hataların tespiiti ve birbirinden farklı donanımların oyun ile uyumluluğu olduğu için tam sürüme ilk geçişte olmasa bile ilerleyen güncellemelerde oyun optimizasyon anlamında oturacaktır.

Benim merak ettiğim oyunun optimizasyonunun nasıl olacağı kapalı betada drop ve fps problemleri fazlaydı
Bana göre çıktığı haftadan itibaren güncelleme bombardımanına uğrayacağız. Topluluk o kadar hasta ki iğne deliği kadar detayda bile hata bulacak geri bildirim yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…