CS2 şu an ne durumda?

Diamant

Decipat
Daha fazla  
Prime alıp oynamak istiyorum. Hileler falan çok mu? Oynayabilir durumda mı hala?

Son düzenleme:
Prime alıp oynamak istiyorum. Hileler falan çok mu? Oynayabilir durumda mı hala?
Hile kullanmış biri olarak belli dönemlerde hilelerdeki bazı ayalar aktifleştiriliyor ve oyunda hileler kol geziyor şuanda hilelerdeki absürt ayarlar direk VAC Live atıyor.
Bana sorarsan trust faktörünü iyi tutacaksan oynanır.

Not: VAC Live VAC değildir. Sadece belli bir süre ban yersiniz. (24 saat, 7 gün, 14 gün gibi)

Bize 10 maçtan 1 bilemediniz 2 maçta bir tane hile geliyor. (bize derken biz grup halinde oynuyoruz) pek hile ile karşılaşmıyoruz. Geldiğin de reportluyoruz. Her ne kadar VAC uyusa bile boş durmaktan iyidir. İyi oynayanlar genelde FACEIT geçiyorlar. (seçkine sahip değilim sadece 1-2 kişide var)

Son düzenleme:
Son 1 haftadır neredeyse her gün 3-4 maç rekabetçi, 1-2 el de yoldaş atıyorum ve karşıma hiç hile gelmedi. Bende Prime var ama arkadaşlarımda yok Prime olarak giremememize rağmen hiç hile gelmedi. Umarım hep böyle devam eder.

Yani hocam her online oyunda hile olur ama oynanabilirlik durumu önemli. Oyun Steam'de en çok anlık oyuncuya sahip oyun aralarında hilesiz oynayan bir sürü insan vardır herhalde. Bende şans vermek istiyorum. Benim güven faktörüde azdır herhalde. Steam hesabını daha yeni açtım

Valla inşallah diyelim hocam devam etsin öyle.

Hilelerden geçilmiyor. Prime gene alın, ölüm maçı takılır; bir süre sonra parasını çıkartırsınız.
Yani biraz da oynamak zorundayım çünkü çıkan kasaları satıp oyun falan almak istiyorum. Çok kanser edecekse oynamayayım diye açmıştım konuyu. Sinirli birisi değilim ama hile karşıma gelince tüm zevkim kaçıyor. Dediğiniz kadar çok var mı gerçekten?

Güven faktörü ilk başta normal olur oyunda toxiclik sürekli birini kicklemek yada rekabetçi bekleme süresi yemek faktör düşürüyor buna dikkat et.

Güven faktörü ilk başta normal olur oyunda toxiclik sürekli birini kicklemek yada rekabetçi bekleme süresi yemek faktör düşürüyor buna dikkat et.
Tamamdır hocam teşekkürler bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…