CS2 şu an oynanır mı?

Gamer_2572

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram
Merhaba. Uzun zamandır oynamadım, hileler falan aşırı fazla geliyordu. Şu an oynanabilir durumda mı? Günde birkaç saat oynamak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa alıyordum artık ona da tahammülüm kalmadı. Oynanacak yanı kalmadı, vakit kaybı gözüyle bakıyorum.

Faceit oynayabilirsin

Merhaba. Uzun zamandır oynamadım, hileler falan aşırı fazla geliyordu. Şu an oynanabilir durumda mı? Günde birkaç saat oynamak için.
Oynanır da oynanmaz da. Bana göre rekabetçi oyunlarda eğer rank kasmıyorsan bence mantıksız. Yani rank harici amaç ve zevk veren bir şey yok.

Faceit oynayabilirsin ben kasa düşürmeye giriyorum mesela çünkü pingden memnun değilim her ne kadarda aşırı yüksek olmasa da can sıkabiliyor.

Faceit , topluluk sunucuları ve silah yarışı hariç bir çöplük dahi etmez .

Güven faktörün ile alakalı. İllaki legit oynayanlar vardır ama mm'de çok az denk geliyor bana.

Yoldaş oynuyorum, bana hiç hile denk geldiğini hatırlamıyorum, illa legit denk gelmiştir herhalde de öyle aman aman bir şeyle karşılaşmadim. Her türlü valo çöpünden iyidir oynanır. R6 da oynamayı dusunebilirsin.

Hileler de bir değişiklik yok rekabetçilik bekliyorsan faceit tercih edebilirsin onun haricinde oyun ilk çıkış yılına göre daha oynanabilir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…