2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 7 Ekim 2023 #1 Şu videodaki olayı oyun çıktığından beri yaşıyorum. CS2 büyük sorunlarla doğdu, bütün bu saçmalıklar düzeltilene kadar CS2'ye veda ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023
Şu videodaki olayı oyun çıktığından beri yaşıyorum. CS2 büyük sorunlarla doğdu, bütün bu saçmalıklar düzeltilene kadar CS2'ye veda ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #2 CS2 = Windows 11 şeklinde yorumluyorum ben.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Ekim 2023 #3 268227 dedi: Şu videodaki olayı oyun çıktığından beri yaşıyorum. CS2 büyük sorunlarla doğdu, bütün bu saçmalıklar düzeltilene kadar CS2'ye veda ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yavaş çekimde merminin doğru yere gittiği belli anlaşılan sadece efekt buglı. Düzeltirler.
268227 dedi: Şu videodaki olayı oyun çıktığından beri yaşıyorum. CS2 büyük sorunlarla doğdu, bütün bu saçmalıklar düzeltilene kadar CS2'ye veda ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yavaş çekimde merminin doğru yere gittiği belli anlaşılan sadece efekt buglı. Düzeltirler.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 7 Ekim 2023 #4 spriggan dedi: Yavaş çekimde merminin doğru yere gittiği belli anlaşılan sadece efekt buglı. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... spriggan dedi: Yavaş çekimde merminin doğru yere gittiği belli anlaşılan sadece efekt buglı. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Mermi doğru yere on gün sonra gidiyor burada da: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
spriggan dedi: Yavaş çekimde merminin doğru yere gittiği belli anlaşılan sadece efekt buglı. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... spriggan dedi: Yavaş çekimde merminin doğru yere gittiği belli anlaşılan sadece efekt buglı. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Mermi doğru yere on gün sonra gidiyor burada da: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Ekim 2023 #5 268227 dedi: Eki Görüntüle 1970132 Mermi doğru yere on gün sonra gidiyor burada da: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir durum yaşamadım hiç, ping kaynaklı bir sorun olabilir. Daha çok yeni bir oyun, illaki düzeltilecektir.
268227 dedi: Eki Görüntüle 1970132 Mermi doğru yere on gün sonra gidiyor burada da: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir durum yaşamadım hiç, ping kaynaklı bir sorun olabilir. Daha çok yeni bir oyun, illaki düzeltilecektir.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 8 Ekim 2023 #6 spriggan dedi: Ben böyle bir durum yaşamadım hiç, ping kaynaklı bir sorun olabilir. Daha çok yeni bir oyun, illaki düzeltilecektir. Genişletmek için tıkla... Bence de düzeltilmeli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
spriggan dedi: Ben böyle bir durum yaşamadım hiç, ping kaynaklı bir sorun olabilir. Daha çok yeni bir oyun, illaki düzeltilecektir. Genişletmek için tıkla... Bence de düzeltilmeli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et