CS2 sürekli çöküyor

Bende de oluyor ya. Bıktırdı artık.
Birlikte oynadigim arkadasimda hic cokmuyor bende surekli cokuyor.

İşlemciniz AMD mi?
Hayir, i5 11300H.

Benim oynadigim oyunlar random bir zamanda cokuyor. O yuzden PML dosyasinin boyutu devasa oluyor cokme anina kadar capture yaptigi icin. 324MBlik CS2.exe ve NVContainer islemlerini izleyen dosyayi uploadlayacagim. Mac aratma kisminda coktu oyun. Ayrica sadece CS2de degil, fivem de ve diger DX11 oyunlarin cogunda oyunlarim cokuyor. Eskiden de oluyordu ama son zamanlarda oyun oynatmayacak sekilde artti. DDU ile farkli farkli surumler denedim GPU icin ama farketmedi.

Fivem crash dosyasi: https://cdn.discordapp.com/attachme...d5c0522e8487284bcb15aee1f23f8c5953fd6a001718&

Logfile PML dosyasi:

Access violation ve
"nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video5
Error occurred on GPUID: 100

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı"

hatalari aliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…