CS2 sürekli ucuz kasa düşüyor

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
Ne zaman haftalık alsam, attığı en pahalısı 50-60 cent civarı oluyor. O da en pahalısı. Genelde parçalanmış kasa falan atıyor, 30 cent'lik yılan kasası falan çıkıyor. Seçkin aldığımdan beri belki 20 kere drop almışımdır, hepsi bu şekilde.
Arkadaşlarım her hafta 2-4 dolar civarı drop alıyor. Bu kadar şanssızlık tesadüf olmamalı. RDR alacaktım, yetmedi o yüzden. Bunun sebebi nedir?

CS de yeni silahlar düşüyor asıl onları kaçırma 500 dolara kadar çıkıyor fiyatları.

Bundan çok değil 2-3 hafta önce haftalık drop sıfırlandığında gireyim alayım çıkayım dedim maç bitti ana menüye döndüm ve baktım ki Bravo Kasası çıktı üstelik yanında da 2 dolarlık silah attı yani tamamıyla şans işi dostum.

Tamamen şans işi bana da genelde dreams and nightmares ve revolution atıyor.

Bende seçkini yeni aldım yarın yine drop var deneyeceğim şansımı belki bize de bravo atar

Yapacak birşey yok o zaman. Çok ilginç bir durum ama valve'i sinirlendirecek birşey yapmışım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…