OsmanGM Femtopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 CS 2 de topluluk sunucu tarayıcısını açınca sunucular gözükmüyor. Mavi büyüteç tuşu da gözükmüyor. Sunucu bulmak için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
CS 2 de topluluk sunucu tarayıcısını açınca sunucular gözükmüyor. Mavi büyüteç tuşu da gözükmüyor. Sunucu bulmak için ne yapabilirim?
Weroxy Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 OsmanGM dedi: CS 2 de topluluk sunucu tarayıcısını açınca sunucular gözükmüyor. Mavi büyüteç tuşu da gözükmüyor. Sunucu bulmak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırma yaptım ve çözümü buldum. Alttaki beyaz çubuğu en sağa doğru çek büyüteçi göreceksin. Saçma bi bug kaç gündür çözmeye çalışıyordum.
OsmanGM dedi: CS 2 de topluluk sunucu tarayıcısını açınca sunucular gözükmüyor. Mavi büyüteç tuşu da gözükmüyor. Sunucu bulmak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırma yaptım ve çözümü buldum. Alttaki beyaz çubuğu en sağa doğru çek büyüteçi göreceksin. Saçma bi bug kaç gündür çözmeye çalışıyordum.
OsmanGM Femtopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Weroxy dedi: Eki Görüntüle 2408367 Biraz araştırma yaptım ve çözümü buldum. Alttaki beyaz çubuğu en sağa doğru çek büyüteçi göreceksin. Saçma bi bug kaç gündür çözmeye çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler bir kaç gündür sunucu bulamıyordum sonunda girebiliyorum.
Weroxy dedi: Eki Görüntüle 2408367 Biraz araştırma yaptım ve çözümü buldum. Alttaki beyaz çubuğu en sağa doğru çek büyüteçi göreceksin. Saçma bi bug kaç gündür çözmeye çalışıyordum. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler bir kaç gündür sunucu bulamıyordum sonunda girebiliyorum.