K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 3 Ekim 2023 #1 An itibarıyla 5-6 dakikadır CS oynayamıyoruz tanıdığım herkese sordum CS:GO ağına bağlanılamıyor hatası geliyor. Lobi de oluşturulamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2023
An itibarıyla 5-6 dakikadır CS oynayamıyoruz tanıdığım herkese sordum CS:GO ağına bağlanılamıyor hatası geliyor. Lobi de oluşturulamıyor.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 3 Ekim 2023 #2 Kuffoa dedi: An itibarıyla 5-6 dakikadır CS oynayamıyoruz tanıdığım herkese sordum CS:GO ağına bağlanılamıyor hatası geliyor. Lobi de oluşturulamıyor. Genişletmek için tıkla... Avrupa sunucuları çökmüş gibi duruyor; CS2 and CS:GO Steam Status - CSGO Database Is CS2 and CS:GO down? Check the current Steam server status of services including matchmaking, player inventories, Steam community and more. www.csgodatabase.com Artı 0 Eksi
Kuffoa dedi: An itibarıyla 5-6 dakikadır CS oynayamıyoruz tanıdığım herkese sordum CS:GO ağına bağlanılamıyor hatası geliyor. Lobi de oluşturulamıyor. Genişletmek için tıkla... Avrupa sunucuları çökmüş gibi duruyor; CS2 and CS:GO Steam Status - CSGO Database Is CS2 and CS:GO down? Check the current Steam server status of services including matchmaking, player inventories, Steam community and more. www.csgodatabase.com
eypBETA Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Oynanmaz CS2 GO'dan sonra bozdular. Artı 0 Eksi