P pqfeek Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 CS2 sunucusu açıyorum arkadaşlarımla oynamak için ama sürekli vs attığımızdan dolayı workshop haritası kullanıyorum. Sürekli konsoldan girmek sıkıcı bu yüzden sunucuyu workshop haritası ile açmak istiyorum, nasıl yaparım?
CS2 sunucusu açıyorum arkadaşlarımla oynamak için ama sürekli vs attığımızdan dolayı workshop haritası kullanıyorum. Sürekli konsoldan girmek sıkıcı bu yüzden sunucuyu workshop haritası ile açmak istiyorum, nasıl yaparım?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.789 Çözümler 41 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Kullandığınız hostu bilmiyorum ama panelde başlangıç haritası oluyor bazı hostlarda. Artı 0 Eksi
KS KS P pqfeek Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 DaisakuKuze dedi: Kullandığınız hostu bilmiyorum ama panelde başlangıç haritası oluyor bazı hostlarda. Genişletmek için tıkla... host kullanmıyorum vds üzerinde kendim kurdum. Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Kullandığınız hostu bilmiyorum ama panelde başlangıç haritası oluyor bazı hostlarda. Genişletmek için tıkla... host kullanmıyorum vds üzerinde kendim kurdum.