CS2 Superonline 1000MBPS yüksek ping

Bu kısmı yenile yapıp en alt ping değerinin civarında tekrar ayarlayabilir misiniz hocam.
Oyunda çok garip şeyler oluyor

şimdide yükleme ekranında 1200 ms görüyorum ve ping göstergeleri üst üste binmiş ve ekranın yarısı sonradan yüklendi. Oyuna girdiğimdede sabit 247 ms göseteriyor

Çok ilginç. Oyun sunucularında sorun gözükmüyor. ISS sorun görmüyorum diyor. İnterneti tek kullanmıyorsanız diğer kullanıcıları internetten atıp bir de tek başınıza bağlıyken deneme şansınız var mı?

Oyunda 1 kaç dakika duyrdunm hiçbir şey yapmadım ve düzeldi. Evde kimse Wi-Fi'de kullanmıyor şu an bu problem superonlline'dan kaynaklı olmuyor mu? Anlamadım gitti.

Bir de Shift-Tab menüsünü açtığınızda bağlandığı sunucu neresi onu da SS atar mısınız?

Eki Görüntüle 2470736

Oyunda 1 kaç dakika duyrdunm hiçbir şey yapmadım ve düzeldi. Evde kimse Wi-Fi'de kullanmıyor şu an bu problem superonlline'dan kaynaklı olmuyor mu? Anlamadım gitti.
Bu arada şunuda söylemeyi unuttum bir kaç oyun ping normale dönüyor sonra tekrar girdiğimde yüksek ping görüyorum

Sorun Turkcell'de, bende de durum aynı. Sorunu bulamadım, geçtiğime pişman oldum.

Bu arada şunu da söylemeyi unuttum birkaç oyun ping normale dönüyor sonra tekrar girdiğimde yüksek ping görüyorum.

Bilgisayara reset atın daha sonra VPN açarak dener misiniz hocam. Proton sansüronline'da çalışıyordu geçen yıl. Bağlantının stabil olup olmadığı belli olur.

Bir de Shift-Tab menüsünü açtığınızda bağlandığı sunucu neresi onu da SS atar mısınız?

Burdada şuan normal gözüküyor hocam ama şuan oyundada 56 stabil

Bilgisayara reset atın daha sonra VPN açarak dener misiniz hocam. Proton sansüronline'da çalışıyordu geçen yıl. Bağlantının stabil olup olmadığı belli olur.
ping tekrar çıkarsa deneyeceğim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…