şimdide yükleme ekranında 1200 ms görüyorum ve ping göstergeleri üst üste binmiş ve ekranın yarısı sonradan yüklendi. Oyuna girdiğimdede sabit 247 ms göseteriyor
Şimdi de yükleme ekranında 1200 ms görüyorum ve ping göstergeleri üst üste binmiş ve ekranın yarısı sonradan yüklendi. Oyuna girdiğimde de sabit 247 ms göseteriyor.
Çok ilginç. Oyun sunucularında sorun gözükmüyor. ISS sorun görmüyorum diyor. İnterneti tek kullanmıyorsanız diğer kullanıcıları internetten atıp bir de tek başınıza bağlıyken deneme şansınız var mı?
Oyunda 1 kaç dakika duyrdunm hiçbir şey yapmadım ve düzeldi. Evde kimse Wi-Fi'de kullanmıyor şu an bu problem superonlline'dan kaynaklı olmuyor mu? Anlamadım gitti.
Oyunda 1 kaç dakika duyrdunm hiçbir şey yapmadım ve düzeldi. Evde kimse Wi-Fi'de kullanmıyor şu an bu problem superonlline'dan kaynaklı olmuyor mu? Anlamadım gitti.
Bilgisayara reset atın daha sonra VPN açarak dener misiniz hocam. Proton sansüronline'da çalışıyordu geçen yıl. Bağlantının stabil olup olmadığı belli olur.
Bilgisayara reset atın daha sonra VPN açarak dener misiniz hocam. Proton sansüronline'da çalışıyordu geçen yıl. Bağlantının stabil olup olmadığı belli olur.