Bazkarda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Merhaba, minidump dosyalarımı paylaşıyorum doğru mu yaptım emin değilim. Ama CS2 oynarken bir anda mavi ekran veriyor, acil yardım gerekiyor. minidump.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Merhaba, minidump dosyalarımı paylaşıyorum doğru mu yaptım emin değilim. Ama CS2 oynarken bir anda mavi ekran veriyor, acil yardım gerekiyor. minidump.rar drive.google.com
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.605 Makaleler 6 Çözümler 523 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Temmuz 2024 #2 RAM sorunu görünüyor test yapıp sonuçların görselini paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
RAM sorunu görünüyor test yapıp sonuçların görselini paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net