Ana hesabım CS:GO'da ban yediği için geçen sene CS2 oynamak için yan hesap açıp Prime aldım. Sık sık CS2 oynamıyorum, arada bir oynuyorum. Karşıma veya takıma sürekli hile geliyor. İtemsatış'ta 15 TL'ye kapsül buldum, bunu trade ile alsam güven faktörünü arttırır mı? Yan hesap olduğu için oyun falan da almıyorum. Güven faktörünü nasıl arttırırım?
Hile vb. şeyler kullanmıyorum, toxic davranışlarımda yok raporlandığımı düşünmüyorum ama karşıma sürekli semi-rage elemanlar geliyor. Hani legit oynasa yine okeyimde adam SSG alıp duvar arkası hs atıyor sinir oluyorum.
Hocam kapsül almanız güven faktörünü arttırmaz. Övgü almanız, oyunda fazla süre geçirmeniz, raporlanmamanız gerekiyor. Güven faktörünün önemi var hile gelmemesi için 7-8 aydır aktif oynamaya çalışıyorum karşıma sadece 2-3 kere hile geldi yüksek oldugunu düşünüyorum güven faktörümün.
Trust factor kendiliğinden düzelen sistem. Bir şeyler satın alıp çabalama yöntemleriyle asla düzelmiyor kırmızı veya sarı güvendeyken raporlanmamak şart ya da bir süre oyuna ara verip tekrar kontrol etmek en temiz yolu çünkü maçlara girdikçe düzelmesi zor.
Güven faktörünü hızlı bir şekilde düzeltmenin tek yolu bu. Topluluk ve oyun kurallarını ihlal etmiyorsan zaman içerisinde kendi kendine de düzelecektir. Atmış olduğum ekran görüntüsündeki e-mail'e derdine anlatan bir mail atarsan güven faktörünü incelerler.
Ek olarak güven faktörünü yükseltmek için internette tonlarca saçma sapan bilgiler var. Güven faktörü ile alakalı her türlü bilgi için Steam Destek :: CS2 - Güven Faktörü Eşleştirmesi inceleyebilirsin.
Yüksek güven faktöründe hile yok denenebilecek kadar az. Premier 26k elo, FACEIT 2100 elo.