M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Merhaba, böyle bir takas teklifi aldım, kararsızım. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Dosya Ekleri 1748102282078.png 318,1 KB · Görüntüleme: 70
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.940 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 Yani eldiven seven birisi değilim o yüzden ben kabul etmezdim ama bıçağınız var mı? Var ve eldiven seviyorsanız düşünülebilir.
Yani eldiven seven birisi değilim o yüzden ben kabul etmezdim ama bıçağınız var mı? Var ve eldiven seviyorsanız düşünülebilir.
Mc.Scofield Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 201 Çözümler 1 24 Mayıs 2025 #3 mmamibutgoril dedi: Eki Görüntüle 2498107 Merhaba, böyle bir takas teklifi aldım, kararsızım. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yapma bence.
mmamibutgoril dedi: Eki Görüntüle 2498107 Merhaba, böyle bir takas teklifi aldım, kararsızım. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yapma bence.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 24 Mayıs 2025 #4 Değil, güzel olmayan eldiven için envanteri vermeyi mantıklı bulmuyorum.
M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #5 DaisakuKuze dedi: Yani eldiven seven birisi değilim o yüzden ben kabul etmezdim ama bıçağınız var mı? Var ve eldiven seviyorsanız düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef hocam, sağ olun. Hlina dedi: Değil, güzel olmayan eldiven için envanteri vermeyi mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum fakat arkadaşım aklımı çeldi, sağ olun hocam. Mc.Scofield dedi: Yapma bence. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
DaisakuKuze dedi: Yani eldiven seven birisi değilim o yüzden ben kabul etmezdim ama bıçağınız var mı? Var ve eldiven seviyorsanız düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef hocam, sağ olun. Hlina dedi: Değil, güzel olmayan eldiven için envanteri vermeyi mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum fakat arkadaşım aklımı çeldi, sağ olun hocam. Mc.Scofield dedi: Yapma bence. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #6 Sitelerde takas yap 3. parti. İstersen bıçak önerisinde bulunurum.
M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #7 Kayra23 dedi: Sitelerde takas yap 3. parti. İstersen bıçak önerisinde bulunurum. Genişletmek için tıkla... hocam bıçak değerinde değil elimdeki eşyalar.Ama önerinizi duymak isterim.
Kayra23 dedi: Sitelerde takas yap 3. parti. İstersen bıçak önerisinde bulunurum. Genişletmek için tıkla... hocam bıçak değerinde değil elimdeki eşyalar.Ama önerinizi duymak isterim.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #8 Zorlasan navaja alırsın kanka ama senin eşyalar daha mantıklı. Bu arada takası arkadaşınızla mı yapıyorsunuz yoksa gruplara mı girdiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
Zorlasan navaja alırsın kanka ama senin eşyalar daha mantıklı. Bu arada takası arkadaşınızla mı yapıyorsunuz yoksa gruplara mı girdiniz?
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #9 mmamibutgoril dedi: Eki Görüntüle 2498107 Merhaba, böyle bir takas teklifi aldım, kararsızım. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aman hocam sakın boş bi trade
mmamibutgoril dedi: Eki Görüntüle 2498107 Merhaba, böyle bir takas teklifi aldım, kararsızım. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aman hocam sakın boş bi trade
M mmamibutgoril Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #10 Kayra23 dedi: Zorlasan navaja alırsın kanka ama senin eşyalar daha mantıklı. Bu arada takası arkadaşınızla mı yapıyorsunuz yoksa gruplara mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Grup hocam, navaja bıçağını sevmiyorum sağ olun dediğiniz gibi bendeki eşyaları bırakmak daha mantıklı. dokishow dedi: Aman hocam sakın boş bir trade. Genişletmek için tıkla... Red ettim hocam sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
Kayra23 dedi: Zorlasan navaja alırsın kanka ama senin eşyalar daha mantıklı. Bu arada takası arkadaşınızla mı yapıyorsunuz yoksa gruplara mı girdiniz? Genişletmek için tıkla... Grup hocam, navaja bıçağını sevmiyorum sağ olun dediğiniz gibi bendeki eşyaları bırakmak daha mantıklı. dokishow dedi: Aman hocam sakın boş bir trade. Genişletmek için tıkla... Red ettim hocam sağ olun.