M merg Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Trade yoluyla skin aldım fakat üstündeki cıkartmalar kazınıyor mu bilmiyorum. 1 hafta süresi dolduktan sonra kazıyabilir miyim? Bazı arkadaşlar trade skinleri kazınmıyor demişti. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025
Trade yoluyla skin aldım fakat üstündeki cıkartmalar kazınıyor mu bilmiyorum. 1 hafta süresi dolduktan sonra kazıyabilir miyim? Bazı arkadaşlar trade skinleri kazınmıyor demişti.
Çözüm wanetage 2 Ağustos 2025 Evet, takas koruması bittikten sonra kazıyabilirsin. Takas koruması bitmeden skinler üzerinde değişiklik yapılamıyor, sebebi bu. Steam Destek :: Takas Korumalı Öğeler help.steampowered.com Sonraki 7 gün boyunca öğeler takas korumalı olarak değerlendirilir ve tüketilemez, değiştirilemez veya transfer edilemezler. Genişletmek için tıkla...
Evet, takas koruması bittikten sonra kazıyabilirsin. Takas koruması bitmeden skinler üzerinde değişiklik yapılamıyor, sebebi bu. Steam Destek :: Takas Korumalı Öğeler help.steampowered.com Sonraki 7 gün boyunca öğeler takas korumalı olarak değerlendirilir ve tüketilemez, değiştirilemez veya transfer edilemezler. Genişletmek için tıkla...
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.553 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 Evet, takas koruması bittikten sonra kazıyabilirsin. Takas koruması bitmeden skinler üzerinde değişiklik yapılamıyor, sebebi bu. Steam Destek :: Takas Korumalı Öğeler help.steampowered.com Sonraki 7 gün boyunca öğeler takas korumalı olarak değerlendirilir ve tüketilemez, değiştirilemez veya transfer edilemezler. Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi Çözüm
Evet, takas koruması bittikten sonra kazıyabilirsin. Takas koruması bitmeden skinler üzerinde değişiklik yapılamıyor, sebebi bu. Steam Destek :: Takas Korumalı Öğeler help.steampowered.com Sonraki 7 gün boyunca öğeler takas korumalı olarak değerlendirilir ve tüketilemez, değiştirilemez veya transfer edilemezler. Genişletmek için tıkla...
KS KS M merg Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 wanetage dedi: Evet, takas koruması bittikten sonra kazıyabilirsin. Takas koruması bitmeden skinler üzerinde değişiklik yapılamıyor, sebebi bu. Steam Destek :: Takas Korumalı Öğeler help.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Evet, takas koruması bittikten sonra kazıyabilirsin. Takas koruması bitmeden skinler üzerinde değişiklik yapılamıyor, sebebi bu. Steam Destek :: Takas Korumalı Öğeler help.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.