CS2 takılma sorunu nasıl çözülür?

Oyun 5 saniyede bir böyle olup takılmaya başladı, sebebini bilmiyorum sıcaklıklar vb her şey normal gözüküyor. Bunu nasıl çözerim? Oyun oynanmaz bir hal aldı artık. Takılıyor, geri normal değere gelip tekrar takılıyor.
Cihaz laptop, RTX4060, Ryzen9 7845HX. ASUS ROG STRIX g17.

IMG_3778.jpeg

Dosya Ekleri

• IMG_3777.jpeg
    IMG_3777.jpeg
    257 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarınızı düşüğe çekin, sisteminiz iyi olduğu için abartılı düşük yapmaya gerek yok. Başlatma seçeneklerinizi düzenleyin, driverlerinizi güncelleyin.

Ayarlarınızı düşüğe çekin, sisteminiz iyi olduğu için abartılı düşük yapmaya gerek yok. Başlatma seçeneklerinizi düzenleyin, driverlerinizi güncelleyin.
Önerilen ayarlarda oynuyorum ellemedim onları ama 4:3 ekran oranı. Onları mı düşüğe çekmeliyim? Başlatma olarak da öncelik CS2’de eğer onu diyorsanız, Steam üzerinden ise orada bi şeyi ellemedim standart duruyor.

NVIDIA'nın en son sürücülerini kullanarak ekran kartı sürücünü güncelle. Güç planından planı yüksek performans olarak ayarla. ASUS'un web sitesinden anakart BIOS'u ve diğer Firmware güncellemelerini kontrol et.

Çözüm bulundu mu acaba?
Hocam çok şey denedim ama birini yapınca başka bi yerden sorun çıkıyordu ya sıcaklıklar oynuyordu ya da alakasız FPS droplar yaşıyordum. En faydasını gördüğüm ve başka bi taraftan zararı olmayan şey Nvidia Denetim Masasına gidip “3D Ayarlarının Yönetilmesi” sekmesinden “Genel Ayarlar”da bulunan “Gölgelendirici Önbellek Boyutu”nu “Sınırsız” hale getirmek oldu. İlk başlarda “devre dışı” olarak kullanıyordum onun tek eksisi her oyuna sıfırdan girdiğimde maça girmeden önce map yüklenirken 5-10 saniye civarı bekletmesiydi ama takılma sorununu çözmüştü. Daha sonradan “sınırsız”ı denedim ve o bekleme problemi de ortadan kalktı ki kalkmasa bile maçtan önce 5-10 saniye beklemek ve maçta hiç takılma yaşamamak kesinlikle kabul edilecek bir takas. Bunu denemenizi tavsiye ediyorum ama dediğim gibi CS2 program ayarlarında aramayın orada yok genel ayarlardan yapabiliyoruz sadece. Düzelmezse tekrar default ayara getirmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı