Çözüldü CS2 takılma sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

kizilokian

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060 8GB
İşlemci
AMD Ryzen 5 7640HS
Oyuna girerken oyunun ismi geldikten sonra, maç başlamadan önce ve maç bitişinde ana ekrana dönerken laptop çok yavaşlıyor. Bazen oyun içince de round bitiminde anlık takılmalar oluyor. Bir anda yaşamaya başladım nedeni nedir?

Çözüm
Ekran kartı sürücünü yeni mi güncelledin? Eğer öyleyse normaldir, önbelleklenen dosyalar silinir. Bu sebeple ekran kartın her bir şeyi yeniden önbelleğe kaydetmesi gerekir. Bu sebeple takılmalar yaşarsın. Biraz oynayınca geçer. Giydikçe açılır yani. :)
Ekran kartı sürücünü yeni mi güncelledin? Eğer öyleyse normaldir, önbelleklenen dosyalar silinir. Bu sebeple ekran kartın her bir şeyi yeniden önbelleğe kaydetmesi gerekir. Bu sebeple takılmalar yaşarsın. Biraz oynayınca geçer. Giydikçe açılır yani. :)

Çözüm
Doğru bildiniz😀😀 Ona bağlı olduğunu düşünüyordum fakat çok bilgim yok sorunu başka yerde aradım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı