CS2 takım arkadaşına saldırmak ban sebebi mi?

oğuzcoots

Femtopat
Daha fazla  
Oyunda yanlışlıkla 1 roundda 1 kere olacak şekilde toplam 2 defa takım arkadaşıma hafıf sıktım ölmedi altta takım arkadaşına saldırdı yazıyordu. Hasardan ban yer mıyım? Maçta sınırlama var mıdır? Ya da bundan bir şey olur mu? Hesap 30k edıyor, tırsıyorum. Cevaplayabilecek var mıdır?

İstersen öldürüp maçtan atıl, yine de bir şey olmaz. En fazla maça girememe cezası alırsın bir süreliğine.

Olmaz. Çok sayıda toksiklik yaparsan ve oyunbozanlıktan report atılırsa ban yiyebilirsin.

Sınırsız ban yemessin. Tekrar edersen 30 dk süreyle ban başlar. 2 haftaya kadar uzuyor. Çok fazla takım arkadaşlarına hasar verirsen ban yersin. Yanlışlıkla yaptığında çok problem olmaz.

Bir kerelikten bir şey olmaz, sonrasında maça girememe banı yersiniz 7 gün -> 14 gün gibi artar. VAC ban yeme ihtimaliniz var çok kez yaparsanız.

30 Dk, 1 gün, 7 gün diye gidiyor ama 7 günden fazlası yok diye hatırlıyorum takim arkadaşına verdiğin hasardan dolayı ceza almanın. Onu da geçtim sürekli niye takım arkadaşına zarar veriyorsun, psikolojik bir rahatsızlığın mı var? Çünkü genelde yedi sülalesine sövüyorlar böyle hareketler yapanların, hani normal bir insan niye böyle küfürleri duymak istesin?

Not: Yanlışlıkla olabilir ona bir şey demiyorum, ama bazen bilerek yapıp yanlışla diyenler çıkıyor ki zaten çatışma arasında takım arkadaşına yanlışlikla herkes zarar verebiliyor. Bu durumda herkes tolerans gösteriyor zaten, onemli olan bilinçli yapıp yanlislikla yaptım dememek.

Hasarın 300’ü geçerse veya çok fazla oyunbozanlıktan raporlanırsan ban yersin, ama kalıcı değil; 30dk, 2sa, 1 gün, 1 hafta maksimum da 2 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…