BallıPasta Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 CS2'de takım değişirken T'den CT'ye ya da CT'den T'ye geçerken mavi ekran veriyor.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.177 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 19 Nisan 2025 #2 Lütfen minidump dosyası paylaşın. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.090 Makaleler 18 Çözümler 468 Yer Valisiz Vilayet! 20 Nisan 2025 #3 Merhaba. Oluştuysa bu rehberi kullanarak Minidump dosyalarınızı paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS BallıPasta Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 Collavino dedi: Lütfen minidump dosyası paylaşın. Genişletmek için tıkla... KojiroHyuga04 dedi: Merhaba. Oluştuysa bu rehberi kullanarak minidump dosyalarınızı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası yok oluşmuyor ve rehberde gördüğüm herkesi yaptım yine de olmuyor. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Lütfen minidump dosyası paylaşın. Genişletmek için tıkla... KojiroHyuga04 dedi: Merhaba. Oluştuysa bu rehberi kullanarak minidump dosyalarınızı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası yok oluşmuyor ve rehberde gördüğüm herkesi yaptım yine de olmuyor.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.177 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 20 Nisan 2025 #5 BallıPasta dedi: Minidump dosyası yok oluşmuyor ve rehberde gördüğüm herkesi yaptım yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki mavi ekran verince en altta ne yazıyordu? Stop Code'un yanında olması lazım. Artı 0 Eksi
BallıPasta dedi: Minidump dosyası yok oluşmuyor ve rehberde gördüğüm herkesi yaptım yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki mavi ekran verince en altta ne yazıyordu? Stop Code'un yanında olması lazım.
KS KS BallıPasta Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 Collavino dedi: Peki mavi ekran verince en altta ne yazıyordu? Stop Code'un yanında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmedim bir daha olursa yazarım Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Peki mavi ekran verince en altta ne yazıyordu? Stop Code'un yanında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmedim bir daha olursa yazarım
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.177 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 20 Nisan 2025 #7 @BallıPasta Tamamdır. Yazın o yazıyı az çok tahmin yürütebiliriz belki o yazıdan. Artı 0 Eksi