CS2 tekrar dağıtıldı fakat bana rank açık olmasına rağmen yine gelmedi. 5 gün önce maçtayken bir işim çıktı maçta afk kalmak zorunda kaldım. Ondan dolayı 7 gün ban yedim rekabetçi maçlardan. Bundan dolayı olabilir mi yoksa yarına kadar gelir mi?
Aşırı saçma kafalarına göre gönderiyolar sanırım.
7 gün ban yediğine göre kısa zaman içinde 1-2 kez daha ban yemişsin, büyük ihtimal ondandır.CS2 tekrar dağıtıldı fakat bana rank açık olmasına rağmen yine gelmedi. 5 gün önce maçtayken bir işim çıktı maçta afk kalmak zorunda kaldım. Ondan dolayı 7 gün ban yedim rekabetçi maçlardan. Bundan dolayı olabilir mi yoksa yarına kadar gelir mi?
Hocam başka forumlara baktım ordaki arkadaşlardan biride rank açık olmamasına rağmen bana gelmiş diyor. Rastgele gönderiyolar sanırım biraz.7 gün ban yediğine göre kısa zaman içinde 1-2 kez daha ban yemişsin, büyük ihtimal ondandır.
O zamanlar Woxic'e gitmemişti. Bütün profesyonellere gittiğine emin misin?Bu kişi eski profesyonel oyuncu, VAC banlı olup olmamasına bakılmaksızın sistemleri bütün profesyonel oyunculara erişim gönderdi, ondan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.