Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.327 Çözümler 71 26 Ekim 2023 #1 Sizce müzik kiti mi almalıyım yoksa skin mi? müzik kiti | the verkkars, EZ4ence Bunu çok istiyorum veya bu fiyata eş değer bir skin mi almalıyım?
Sizce müzik kiti mi almalıyım yoksa skin mi? müzik kiti | the verkkars, EZ4ence Bunu çok istiyorum veya bu fiyata eş değer bir skin mi almalıyım?
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2023 #2 Bence skin al çünkü müzik kitini diğer oyunculardan ödünç alabiliyosun maç esnasında.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 26 Ekim 2023 #3 Tamamen zevk meselesi, bu tarz kararlari kendiniz vermelisiniz. Ben skin alirdim.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.327 Çözümler 71 26 Ekim 2023 #4 TheEvolved dedi: Bence skin al çünkü müzik kitini diğer oyunculardan ödünç alabiliyosun maç esnasında. Genişletmek için tıkla... Ödünç alma işi nasıl oluyor kullanabiliyor muyum yani o maç boyunca?
TheEvolved dedi: Bence skin al çünkü müzik kitini diğer oyunculardan ödünç alabiliyosun maç esnasında. Genişletmek için tıkla... Ödünç alma işi nasıl oluyor kullanabiliyor muyum yani o maç boyunca?
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 26 Ekim 2023 #5 Akira.exe dedi: Sizce müzik kiti mi almalıyım yoksa skin mi? müzik kiti | the verkkars, EZ4ence Bunu çok istiyorum veya bu fiyata eş değer bir skin mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi oyunda edo müzik sesi kapalı oynuyor almak saçma siz dışınnda kimse duymayacak adam akıllı.
Akira.exe dedi: Sizce müzik kiti mi almalıyım yoksa skin mi? müzik kiti | the verkkars, EZ4ence Bunu çok istiyorum veya bu fiyata eş değer bir skin mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi oyunda edo müzik sesi kapalı oynuyor almak saçma siz dışınnda kimse duymayacak adam akıllı.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.011 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #6 Gözüne hitap eden güzel duran birşey olsun diyorsan skin. Genelde edo olabiliyorsan ve rakibi kudurtup maç boyu "EZ4ENCE ENCE ENCE Putted ubberbelt EZ4ENCE ENCE ENCE Putted ubberbelt" yankılansın istiyorsan müzik kiti.
Gözüne hitap eden güzel duran birşey olsun diyorsan skin. Genelde edo olabiliyorsan ve rakibi kudurtup maç boyu "EZ4ENCE ENCE ENCE Putted ubberbelt EZ4ENCE ENCE ENCE Putted ubberbelt" yankılansın istiyorsan müzik kiti.
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2023 #7 Akira.exe dedi: Ödünç alma işi nasıl oluyor kullanabiliyor muyum yani o maç boyunca? Genişletmek için tıkla... Maç boyunca kullanabiliyorsun ama maç bittiğinde haliyle gidiyor. Ödünç almak için taba bas, nota işaretli adama sağ tık yapınca alınabiliyor.
Akira.exe dedi: Ödünç alma işi nasıl oluyor kullanabiliyor muyum yani o maç boyunca? Genişletmek için tıkla... Maç boyunca kullanabiliyorsun ama maç bittiğinde haliyle gidiyor. Ödünç almak için taba bas, nota işaretli adama sağ tık yapınca alınabiliyor.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.327 Çözümler 71 26 Ekim 2023 #8 Ne kadar sadece ben duyucak olsam bile veya olurda sık sık edo olamasam bile yine de alacağım taktım kafaya :d sağ olun.
Ne kadar sadece ben duyucak olsam bile veya olurda sık sık edo olamasam bile yine de alacağım taktım kafaya :d sağ olun.