Q qew Femtopat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Merhaba, ben CS2 de başkasına kasa vereceğim ama seçkin lazım mı değil mi bilmiyorum, yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Merhaba, ben CS2 de başkasına kasa vereceğim ama seçkin lazım mı değil mi bilmiyorum, yazabilir misiniz?
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Oyun içi kasa düşürmek için lazım ama sadece trade yapacaksanız gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS Q qew Femtopat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Arpenix dedi: Oyun içi kasa düşürmek için lazım ama sadece trade yapacaksanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bazen seviye atlayınca silah veya kasa çıkabiliyor. Artı 0 Eksi
Arpenix dedi: Oyun içi kasa düşürmek için lazım ama sadece trade yapacaksanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bazen seviye atlayınca silah veya kasa çıkabiliyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 qew dedi: Bazen seviye atlayınca silah veya kasa çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle zaten de seçkin sahibi olmayanlarda XP kazanma kilitli. Dolayısıyla seviye de atlayamazlar. Yani seviye atlayıp eşya düşürmek için kesinlikle seçkin sahibi olmak şart. Artı 0 Eksi
qew dedi: Bazen seviye atlayınca silah veya kasa çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle zaten de seçkin sahibi olmayanlarda XP kazanma kilitli. Dolayısıyla seviye de atlayamazlar. Yani seviye atlayıp eşya düşürmek için kesinlikle seçkin sahibi olmak şart.