CS2 toksik takım arkadaşları

Daha fazla  
Herkes o kadar toksik ki olan kendi halinde oynayan normal kişilere oluyor. Bir rauntta 3 kill alırsın ama öldüğün an ortalığı yıkar. Susturamıyorsun da herif bazen info veriyor. CS oynayan arkadaşım yok o yüzden arkadaş bulamıyorum. Discord da falan da arkadaş bulmak istemiyorum ya o da toksik çıkarsa? Gerçek hayatta tanıdığım biri olsa CS oynasa iyi olurdu. Ailevi değerlere sövmeler, mikrofonu açıp şarkı açmalar, özürlü özürlü taklitler yapmalar beni bitirdiler. Çok da seviyorum şu oyunu. Benim elom çok düşük şu anda 4000 elodayım. Acaba yüksek elolarda yine bu kadar toksik oyuncu gelir mi? 10k Elo'da falan.

Faceit başta çok zor gelicektir. Pes etmeyin alışıcaksınız. Normal maça kasa düşürmek için falan girersin sadece alışırsan.
Hocam zaten ben normal CS'de 8K Elo falandım bu toksikler yüzünden düştüm. Şuan 4000 Elo'da her maç 30'dan fazla vuruyorum taşıyorum hep. Ama Faceit zor gelecekse benim için daha iyi olur.

Faceitte haftalık drop alınınıyormu yani?
Hayır demeye çalıştığım Faceit'e alışınca normal matchmakinge sadece kasa düşürmek için girer.

Hocam zaten ben normal CS'de 8K Elo falandım bu toksikler yüzünden düştüm. Şu an 4000 Elo'da her maç 30'dan fazla vuruyorum taşıyorum hep. Ama FACEIT zor gelecekse benim için daha iyi olur.

Emin ol zor gelecek ve kendini daha iyi geliştiriceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı