CS2 toksik takım arkadaşları

Yani faceitmi kasa veriyor bize oynadığımızda? Csgo daki gibi?
Hayır Faceit kasa vermiyor anlamadın dediğimi. Faceit'e alışınca normal CS maçına "rekabetçi, yoldaş" girmez sadece kasa düşürmek için girer diyorum.

Yani faceitmi kasa veriyor bize oynadığımızda? Csgo daki gibi?
Fakat Faceit'te puan biriktirerek görev yaparak (premium alırsan) skin alabilirsin.

Evet biliyorum hocam ama premium lazımmı faceit puanı biriktirmek için ya da premium alanlara ayrı mağaza falanmı oluyor?

Hocam Faceit Level varya onu Premium almadan kasabiliyor muyuz?

Evet biliyorum hocam ama premium lazımmı faceit puanı biriktirmek için ya da premium alanlara ayrı mağaza falanmı oluyor?
Ortak mağaza.

Hocam Faceit Level varya onu Premium almadan kasabiliyor muyuz?
Faceit Point'se dediğin evet kasarsın fakat çok az veriyor.

Pekiya almaya değermi yani ayda o kadar para vermeye premium görevleri zor diye biliyorum.

17000 Eloyum ve aynı kitle var. Geçen gün Alman birisi ile Fransız birisi birbirinin milli yemeklerine sövüyorlardı. Makarnayı kırıyorum çünkü berbat (kibarlaştırılmış versiyonu) gibi cümleler söylemekten oyunu oynayamıyorlardı. Bunun çözümü anca FACEIT premium veya arkadaşlarla oynamak.

FACEIT'i indirdim hocam az önce. Şimdi gireceğim bakalım. Normal CS'ye de kasa düşürmek için gireceğim.

Tek çare faceit bence ama premier gibi zevk vermiyor geçen arkadaşımla girdim adam ssg ile bizim baseye gelip bizi vuruyodu fatality almış

Premier 4000 Elo'da mikrofon basan kişilere denk gelmeniz bile şaşırtıcı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…