Swinery Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 CS2 ile beraber topluluk sunucuları kaldırılır mı? Yoksa sadece Jailbreak gibi haritalar silinecek mi?
CS2 ile beraber topluluk sunucuları kaldırılır mı? Yoksa sadece Jailbreak gibi haritalar silinecek mi?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 17 Mayıs 2023 #2 Swinery dedi: CS2 ile beraber topluluk sunucuları kaldırılır mı? Yoksa sadece Jailbreak gibi haritalar silinecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum güncelleme gelecek ve her şey kaldığı yerden devam edecek.
Swinery dedi: CS2 ile beraber topluluk sunucuları kaldırılır mı? Yoksa sadece Jailbreak gibi haritalar silinecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum güncelleme gelecek ve her şey kaldığı yerden devam edecek.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Silineceğini sanmıyorum.
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 17 Mayıs 2023 #4 Swinery dedi: CS2 ile beraber topluluk sunucuları kaldırılır mı? Yoksa sadece Jailbreak gibi haritalar silinecek mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam sadece oyun motoru değişiyor.
Swinery dedi: CS2 ile beraber topluluk sunucuları kaldırılır mı? Yoksa sadece Jailbreak gibi haritalar silinecek mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam sadece oyun motoru değişiyor.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #5 Özellikle jailbreak demenizin bir sebebi var mı? Ve hayır. Kaldırılmaz, aynı şekilde oynarsınız.
Swinery Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #6 Uber Lodos dedi: Özellikle Jailbreak demenizin bir sebebi var mı? Ve hayır. Kaldırılmaz, aynı şekilde oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam eklenti haritalar ya AWP lego gibi.
Uber Lodos dedi: Özellikle Jailbreak demenizin bir sebebi var mı? Ve hayır. Kaldırılmaz, aynı şekilde oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam eklenti haritalar ya AWP lego gibi.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 17 Mayıs 2023 #7 Swinery dedi: Hocam eklenti haritalar ya AWP lego gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir şey kaldırılmayacak.
Swinery dedi: Hocam eklenti haritalar ya AWP lego gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir şey kaldırılmayacak.
turan.taha21 Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #8 son durum nedir topluluk sunucuları ne zaman gelecek bilen var mı ?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 29 Eylül 2023 #9 turan.taha21 dedi: son durum nedir topluluk sunucuları ne zaman gelecek bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucuları tarayıcısı var zaten, sunucular ne zaman geçer bilmiyorum ama oyunun Server uygulaması şu an olması lazım. turan.taha21 dedi: son durum nedir topluluk sunucuları ne zaman gelecek bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Eylül 2023
turan.taha21 dedi: son durum nedir topluluk sunucuları ne zaman gelecek bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucuları tarayıcısı var zaten, sunucular ne zaman geçer bilmiyorum ama oyunun Server uygulaması şu an olması lazım. turan.taha21 dedi: son durum nedir topluluk sunucuları ne zaman gelecek bilen var mı ? Genişletmek için tıkla...