CS2 topluluk sunucuları niye boş?

Urazkul

Picopat
Daha fazla  
Haritalar full oyuncu gösteriyor giriyorum tekim neden böyle? Topluluk sunucularını oynayan kalmadı mı artık?

cs2go.png

CS:GO kapandığından beri eski kitlesi kalmadı bence.

Nasıl açıklayıcı olmadığını anlayamadım. CS:GO kapanıp CS2'ye geçiş yaptığından beri eski kitlesinin olduğunu düşünmüyorum. Kitlesi günden güne azalıyordu ve CS2'ye geçişle tamamen öldü.

Haritalar full oyuncu gösteriyor giriyorum tekim neden böyle? Topluluk sunucularını oynayan kalmadı mı artık?

Eki Görüntüle 2522433

Ben katılmıyorum hocam her gün yaklaşık 8-9 saat topluluk sunucularında oynuyorum ve oynadığım sunucu full çekiyor.

Daha az önce sabah 6 gibi oynuyordum ve yine fulldu.

Retake veya AWP lego oynuyorum genelde, runaway sunucusunda oynuyorum.

Ben katılmıyorum hocam her gün yaklaşık 8-9 saat topluluk sunucularında oynuyorum ve oynadığım sunucu full çekiyor.

Daha az önce sabah 6 gibi oynuyordum ve yine fulldu.

Retake veya AWP lego oynuyorum genelde, runaway sunucusunda oynuyorum.
Usta nereden nasıl giriyorsun? Ben şuan 1 tane dolu sunucu göremiyorum serverlistten hangisine girdiysem boş. CS2 nin kendi serverlistinden mi bakıyorsun farklı bir yerden mi?

Usta nereden nasıl giriyorsun? Ben şu an 1 tane dolu sunucu göremiyorum serverlistten hangisine girdiysem boş. CS2'nin kendi serverlistinden mi bakıyorsun farklı bir yerden mi?

Farklı yerden hocam ben runaway serverının Steam grubuna katılmıştım.

Orada bir link var sadece linke basıp tak diye giriyorum.

1-2 saat önce sunucular çok boştu ama tüm gece full oynadım vallahi.

Şu şekil hocam şuradan giriyorum.

Şu an girdim hocam sunucular bomboş bu saatlerde böyle oluyor herhalde

Ama gün içinde asla boş olduğunu görmedim her gün 8-9 saat oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-02-09-56-06-866_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2025-07-02-09-56-06-866_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı