CS2 topluluk sunucuları niye boş?

Urazkul

Picopat
Daha fazla  
Haritalar full oyuncu gösteriyor giriyorum tekim neden böyle? Topluluk sunucularını oynayan kalmadı mı artık?

CS2'ye geçerken topluluk sunucularını direkt olarak katlettiler. İnsanlar oynamak istedi ancak uzunca süre topluluk sunucularını getirmediler ve insanlar da vazgeçti ya da unuttu. Dolayısıyla topluluk sunucuları bomboş kaldı.

Plugin yapımı kısıtlı, skin changer verimli çalışmıyor, yani uğraştırıyor. Oyun içi sunucu listeyi oyuna entegreli değil, oyun dışı çalışıyor veya steam arayüzünden açmak zorundasınız. Kısaca değer verilmiyor, bu yüzden sadece 10 tane falan Türk sunucusu var, diğerleri de genelde boş oluyor veya görseldeki gibi bot basılmış.

Kısaca zorlaştırıldı (engel konuldu) diyebiliriz

Az önce tesadüfen denk geldiğim bir panel görselini paylaşıyorum, yaklaşık 1 sigara paketi fiyatına sunucunuzu dolu gösterebiliyorlar. Valve'nin buna engel olamaması çok komik.

Anladığım kadarıyla önce sahte bir sunucu açılıyor, sahte sunucunun adı sizin sunucunuz ile aynı oluyor ancak server listesine bakan birisi sizin sunucunuzu üst sıralarda görüyor ama gördüğü sunucu sahte, o sunucuya girdiği zaman ip adresini forward edip, sizin gerçek sunucunuzun ip adresine yönlendirme yapıyor. Kısaca 15 kişi gördüğünüz bir sunucuya girdiniz ama oyun içinde hiç oyuncu görmüyorsunuz. CS 1.6'da da yapılıyor bu, spectate olarak görünüyor ama onda botlar, bu da onun gibi bir şey. Pöff çok sıkıcı cidden şu olay.

Son düzenleme:
CS2’nin ya da topluluğun bittiğini düşünmüyorum. Sadece topluluk sunucusu tarayıcısının yerleşimi ve işlevselliği oldukça kötü. Bunun yerine sunucu listesi sunan siteleri kullanarak istediğiniz sunucuya çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

RunAway için hazırladığımız cs2 sunucu listesine buradan ulaşabilirsiniz. Sunucuların doluluk oranını ve açık olan haritaları görüntüleyebilir, istediğiniz sunucuya “Bağlan” butonuna tıklayarak direkt katılabilirsiniz. Bu yöntem, Steam grubunu kullanmaktan çok daha pratik. @Kasım_0

CS2 henüz eklenti script olaylarını tam manasında desteklemiyor, haliyle modlar sınırlı bu yüzden boş bence. Zombi, Jail, vb. modlar CSGO veya CS 1.6 da olduğu şekilde yapılabilse topluluk sunucuları full çeker

bu hangi panel acaba?

Princex.ME adresleri ama yaptıkları kağıt üzerinde legal gibi görünüyor, yine de son kullanıcıyı yanılttığını düşünüyorum. Sonuçta tek yaptıkları ücret karşılığında bir sunucu açmak ve o sunucuya bot doldurup sunucu girişini farklı sunucuya yönlendirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…