alpaw Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Merhaba, CS2'de topluluk sunucularına tıklıyorum ve favori sunucularımın hepsi yanıt vermiyor ve girmek istediğim sunucunun IP adresini kopyalayarak connect (IP adresi) yaptığımda da bağlanılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Merhaba, CS2'de topluluk sunucularına tıklıyorum ve favori sunucularımın hepsi yanıt vermiyor ve girmek istediğim sunucunun IP adresini kopyalayarak connect (IP adresi) yaptığımda da bağlanılmıyor.
GhostFace_12 Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 Bilgisayarı yeniden başlatıp internete yeniden bağlanmayı deneyin Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS alpaw Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Bilgisayarı yeniden başlattım ve internet bağlantısını açıp kapattım, biraz zaman geçince düzeldi teşekkürler. Son düzenleme: 3 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlattım ve internet bağlantısını açıp kapattım, biraz zaman geçince düzeldi teşekkürler.