kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #1 CS2 topluluk sunucularında knife eklentisi olan sunucu arıyorum ya da böyle bir şey var mıdır?
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 3 5 Kasım 2023 #2 kivancagaoglu dedi: CS2 topluluk sunucularında knife eklentisi olan sunucu arıyorum ya da böyle bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eklenti derken?
kivancagaoglu dedi: CS2 topluluk sunucularında knife eklentisi olan sunucu arıyorum ya da böyle bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eklenti derken?
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #3 Sekolargg dedi: Eklenti derken? Genişletmek için tıkla... Knife! Ws gibi komutların çalıştığı eklenti hocam.
Sekolargg dedi: Eklenti derken? Genişletmek için tıkla... Knife! Ws gibi komutların çalıştığı eklenti hocam.
Mauro Icardi Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 340 Çözümler 5 5 Kasım 2023 #4 Sunucuda varsa vardır bazı sunucularda olmuyor.
leagyrosix Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 248 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #5 Hocam daha eklentiler yazilmadi cogu eklenti yavas yavas yaziliyor. Daha atolye yeni acildi millet surf kz vb modlarda sunucularina yeni ayarlamaya basliyorlar.
Hocam daha eklentiler yazilmadi cogu eklenti yavas yavas yaziliyor. Daha atolye yeni acildi millet surf kz vb modlarda sunucularina yeni ayarlamaya basliyorlar.