CS2 TP vermiyor

• Konuyu başlatan Rid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 69

Rid

Hectopat
Daha fazla  
Daha dün ilk defa seçkin aldım, 2-3 maç yoldaş attım. Profilimin yanında şimşek yıldırım tarzı bir logo çıktı, TP taşması yazıyor. Daha haftalık drobun çeyreğini zor doldurdum. Maç başı 100-120 XP anca geliyor. Niye böyle oldu?

Daha dün ilk defa seçkin aldım, 2-3 maç yoldaş attım. Profilimin yanında şimşek yıldırım tarzı bir logo çıktı, TP taşması yazıyor. Daha haftalık drobun çeyreğini zor doldurdum. Maç başı 100-120 XP anca geliyor. Niye böyle oldu?
Overload XP deniyor, bir haftada alabileceğiniz bir XP kapasitesi var. Overload'a girdiğiniz zaman XP kazanımınız aşırı düşer.

Haftalık XP sınırını doldurmuş görünüyorsun XP limiti dolduktan sonra “tp taşması” uyarısı çıkar ve profilinin yanında şimşek/yıldırım simgesi görünür. Bu aşamadan sonra maçlardan gelen XP ciddi şekilde düşer, bu yüzden maç başı 100-120 XP gibi düşük değerler görmen normal.

Bu durum Tab'a bastığında da görülebilir ve haftalık reset gelene kadar devam eder. Hafta yenilendiğinde XP kazanımı tekrar normale döner ve dropları da normal şekilde ilerletebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı