CS2 trade sitesi önerisi

Yer
Sakarya/Akyazı
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen.
Kilowatt kasasından Chrome Canon FN st çıkardım. Bunun trade banı yarın bitiyor. Üzerine diğer skinleri de koyup bıçak ile trade yapacağım. Şu an benim bildiğim sürekli kullandığım pirateswap ve tradeitgg siteleri var güvendiğim bildiğim. Sizin önereceğiniz, kullandığınız bunlardan farklı trade siteleri var mıdır?

Kilowatt kasasından Chrome Canon FN st çıkardım. Bunun trade banı yarın bitiyor. Üzerine diğer skinleri de koyup bıçak ile trade yapacağım. Şu an benim bildiğim sürekli kullandığım pirateswap ve tradeitgg siteleri var güvendiğim bildiğim. Sizin önereceğiniz, kullandığınız bunlardan farklı trade siteleri var mıdır?

DMarket'te bot değil gerçek insanlarlada trade yapabiliyorsun sanırım. Böylece zararı azaltırsın piyasayı araştırıp değerine eşit bıçak bul DMarket'te tradele uzun sürebilir kabulü.

Ben pirateswapdan trade yapacakdım ama Reddit'te scam site diyenler olmuşdu bence oradan yapma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı