CS2 Trust seviyesi nasıl yükseltilir?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
İlk oynamaya başladığımda tertemiz maçlar geçiriyordum, hem de seçkinsiz bir şekilde. Son bir haftadır aşırı fazla hileci gelmeye başladı. Trust seviyesini nasıl yükseltirim? Çok fazla wingman maçı oynanması gerektiği söyleniyor, yaklaşık 30'dan fazla maç attım ancak fark edilecek derecede bir değişiklik yok.

Övgü almanız lazım botlarla ya da arkadaşlarınızdan.

Övgü almanız lazım botlarla ya da arkadaşlarınızdan.
Bir Youtuber videosunda deneme yapmıştı, ilk maçta etki etmemişti. Ancak Steam için yorum, arkadaşlık istek boostu almıştı ve ilk maçında temiz bir maç oynamıştı. Gerçekten hangisi daha etkili?

Bilmiyorum hocam arkadasıma eskiden cok hile geliyordu botla 200 ovgu aldı daha az hile geliyormus artık.

İlk oynamaya başladığımda tertemiz maçlar geçiriyordum, hem de seçkinsiz bir şekilde. Son bir haftadır aşırı fazla hileci gelmeye başladı. Trust seviyesini nasıl yükseltirim? Çok fazla wingman maçı oynanması gerektiği söyleniyor, yaklaşık 30'dan fazla maç attım ancak fark edilecek derecede bir değişiklik yok.

Steam ve oyun üzerindeki etkinliklerinizi arttırmanız lazım.

Etkinlik derken tam olarak neden bahsediyorsunuz?

Oyun oynama saatinizi arttırın, profilinize yorum yapılsın, ürün inceleyin ve mümkünse oyun satın alın. Oyun içerisinde ise övgü alın, info odaklı mikrofon basın ve takım arkadaşlarınıza hasar vermeyin.

Oyun oynama saatinizi arttırın, profilinize yorum yapılsın, ürün inceleyin ve mümkünse oyun satın alın. Oyun içerisinde ise övgü alın, info odaklı mikrofon basın ve takım arkadaşlarınıza hasar vermeyin.
Hepsini zamanla yapıyorum.

Hepsini zamanla yapıyorum.

Eğer güven faktörünüz çok düştüyse maalesef bunu toparlaması o kadar kolay olmuyor. Bazen birkaç hafta ara verip hiç oynamamak daha iyi olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı