Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 12 Ocak 2025 #1 Merhaba, kafamda belirlediğim bir bütçe yok fakat günümüz ekonomisinde bu paraya bu skin çok iyi dediğiniz skinler var mı?
Merhaba, kafamda belirlediğim bir bütçe yok fakat günümüz ekonomisinde bu paraya bu skin çok iyi dediğiniz skinler var mı?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.872 Çözümler 41 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Fiyat belirtirseniz daha iyi olabilir. 10TL'lik skin de önerilir 100TL likte.
Nexell1881 Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 Xei dedi: Merhaba, kafamda belirlediğim bir bütçe yok fakat günümüz ekonomisinde bu paraya bu skin çok iyi dediğiniz skinler var mı? Genişletmek için tıkla... Safari Ağı,Seçkin yapım. tabi fiyat belirtmemissiniz ama bunlar ucuz skinlerdir.
Xei dedi: Merhaba, kafamda belirlediğim bir bütçe yok fakat günümüz ekonomisinde bu paraya bu skin çok iyi dediğiniz skinler var mı? Genişletmek için tıkla... Safari Ağı,Seçkin yapım. tabi fiyat belirtmemissiniz ama bunlar ucuz skinlerdir.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 Ben yıllardır simsiyah kullanıyorum hala gözüme hoş geliyor açıkçası. Eğer güzel stickerler bulursan simsiyah tercih edebilirsin.
Ben yıllardır simsiyah kullanıyorum hala gözüme hoş geliyor açıkçası. Eğer güzel stickerler bulursan simsiyah tercih edebilirsin.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 12 Ocak 2025 #5 Bütçen yeterse Simsiyah alınabilir kırmızı sticker ile daha da hoş oluyor.
Selçuk Topcu Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 18 12 Ocak 2025 #6 Simsiyah üstünde holo stickerlı olanı bulabilirsen alabilirsin. Neon devrimi renkleri pembe, yeşil, siyah karışık. Sade Ak seversen Çelik Delta'da çok iyidir, daha ucuz arıyorsan seçkin yapım da alınabilecek alternatiflerdendir benim fikrimce.
Simsiyah üstünde holo stickerlı olanı bulabilirsen alabilirsin. Neon devrimi renkleri pembe, yeşil, siyah karışık. Sade Ak seversen Çelik Delta'da çok iyidir, daha ucuz arıyorsan seçkin yapım da alınabilecek alternatiflerdendir benim fikrimce.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 12 Ocak 2025 #7 Simsiyah ve seçkin yapım aldım çok teşekkürler.