CS2 ucuza skin nasıl alınır?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bıçak, AK-47, M4A1-S, Deagle gibi skinler almak istiyorum ama bunları kasa açmadan nerelerden ucuz ve güvenilir olarak alabilirim? Hiçbir fikrim yok, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bıçak, AK-47, M4A1-S, Deagle gibi skinler almak istiyorum ama bunları kasa açmadan nerelerden ucuz ve güvenilir olarak alabilirim? Hiçbir fikrim yok, yardımcı olur musunuz?
Skinport üzerinden alabilirsiniz veya Steam inventory helper ile nerede daha ucuz bakabilirsiniz ama almadan önce siteye dikkat edin.

Steam Sih indirin orada fiyatları karşılaştırıyor. Chrome uzantısı bir de csgomarket gibi siteler var orası çok ucuza satıyor. Buff'dan almayın çünkü Çin'e özgü oldu oranın vatandaşları alabiliyor sadece.

Satın aldığım gibi geliyor değil mi hocam yoksa bir süreç var mı?

Önerebileceğiniz var mı skin olarak peki.

Şahsen Skinport kullanıyorum önerebilirim.
Satın alırken onu görebiliyorsunuz hocam bekleme süresi veya hemen.

Şahsen Skinport kullanıyorum önerebilirim.
Satın alırken onu görebiliyorsunuz hocam bekleme süresi veya hemen.

Hocam peki görevde kullanılmış az aşınmış falan tam olarak ne oluyor alırken onlara dikkat etmeli miyim yoksa çok önemli değil mi?

Hocam peki görevde kullanılmış az aşınmış falan tam olarak ne oluyor alırken onlara dikkat etmeli miyim yoksa çok önemli değil mi?

Skinden skine değişiyor skin aşınıyor veya bazılarında daha karanlık daha parlak oluyor ve fiyatı etkiliyor oyundan inceleyerek bakarak alın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…