ibrahim 62627 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ben CS2 de nasıl ücretsiz server açabilirim 40 kişilik? Istiyorum ki serveri açıp VPS serverine atayım ki her zaman açık kalsın. Böyle bir şey olabilir mi?
Arkadaşlar ben CS2 de nasıl ücretsiz server açabilirim 40 kişilik? Istiyorum ki serveri açıp VPS serverine atayım ki her zaman açık kalsın. Böyle bir şey olabilir mi?
mysteriis Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 237 Çözümler 4 10 Kasım 2023 #2 Free Counter-Strike 2 Server - FSHOST (Free Server Host) FREE game server hosting for CS2, CoD4, CoD2, CS1.6, CSS, and more! We also offer paid game servers via Pro. fshost.me Burdan açılması lazım.
Free Counter-Strike 2 Server - FSHOST (Free Server Host) FREE game server hosting for CS2, CoD4, CoD2, CS1.6, CSS, and more! We also offer paid game servers via Pro. fshost.me Burdan açılması lazım.
M mathematic Megapat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 121 Çözümler 2 3 Nisan 2024 #3 mysteriis dedi: Free Counter-Strike 2 Server - FSHOST (Free Server Host) FREE game server hosting for CS2, CoD4, CoD2, CS1.6, CSS, and more! We also offer paid game servers via Pro. fshost.me Buradan açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim videolu anlatım var mı? Kayıt oldum.
mysteriis dedi: Free Counter-Strike 2 Server - FSHOST (Free Server Host) FREE game server hosting for CS2, CoD4, CoD2, CS1.6, CSS, and more! We also offer paid game servers via Pro. fshost.me Buradan açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim videolu anlatım var mı? Kayıt oldum.