Arkadaşlar selamlar, 6900 XT ekran kartına sahibim ama CS'nin sular seller gibi akmadığını düşündüğüm için bir şeyler denemeye karar verdim ve şöyle sonuçlara vardım. Yüklediğim görsellerde gördüğünüz gibi alıştırma mapinde boş ve aksiyonsuzken V-Sync kapalı 3 ms açık ise 6 ms alıyorum evet burada V-Sync'in 3 ms zararını görebiliyoruz. Ondan sonra rastgele bir ölüm maçına girdiğimde V-Sync kapalı olmasına rağmen oyundaki aksiyonlar çatışmalar smokelardan dolayı zaten alsam bile en az 5 ms alabiliyorum ve V-Sync kapalı olup stabil FPS almadığım için görüntü zevkinden feda ediyorum. Sonrasında ölüm maçında V-Sync'i açıyorum ve FPS'imi monitörümün Hertz'i olan 165'e sabitliyorum ve gördüğünüz gibi yine ms en az 6 V-Sync'i açmamın Ms'e etkisi olsa olsa 1 ms oluyor. Fakat bu sefer ki görüntüde ne kasmamsı his var ne de herhangi görüntüde herhangi bir kırılma veya bozulma kesinlikle yok. Yani anlayacağınız bundan sonra ben V-Sync gecikmeyi arttıyor denmesinin her zaman doğru olduğunu düşünmüyorum. Aksine açmanın görüntüyü güzelleştirdiği ve o kadar da Ms'i arttırmadığını görüyorum ve V-Sync'i açmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Fikirlerinizi bekliyorum. Görüntüler gözükmüyorsa yanıt olarak atarım, sunucu hatası diyor.