Arkadaşlar merhaba. Bugün sabah oyunu açmam ile "VAC tarafından kalıcı engellendiniz" mesajını görmem bir oldu. Ancak ben CS2 de ne hile kullandım ne de aimbot vs. zaten 3. bile nadir oluyordum. Hesabımda kostum olmamasına rağmen oyunu zevkle oynuyordum. Bazı sitelere baktığımda VAC banı kalkmaz diyordu ne yapacağım nültfen yardım edin.
Arkadaşlar merhaba. Bugün sabah oyunu açmam ile "VAC tarafından kalıcı engellendiniz" mesajını görmem bir oldu. Ancak ben CS2 de ne hile kullandım ne de aimbot vs. zaten 3. bile nadir oluyordum. Hesabımda kostum olmamasına rağmen oyunu zevkle oynuyordum. Bazı sitelere baktığımda VAC banı kalkmaz diyordu ne yapacağım nültfen yardım edin.
Yanlışlıkla banlayabiliyorlar bazen. Eğer öyle bir durum varsa kendiliğinden kalkar. Skinchanger vs. kullandiniz mi veya hesabi baskasindan mi aldiniz?
VAC banı kalkmaz.
Hile yapmadan ban yediğiniz tespit edilirse birkaç güne otomatik bir şekilde banınız kalkar.
Ancak 1-2 hafta boyunca kalkmazsa bilin ki banlanmışsınız.
VAC kolay kolay hatalı banlamaz. Oldu da cidden hata olduysa açılabilir. Sizin beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok. Desteğe vs yazsanız bile pek ilgileneceklerini sanmam.
Ayrıca VAC onlarca raporlamaya rağmen hileleri zor banlıyor; durduk yere hatalı ban atacağına ben pek inanmıyorum açıkçası.
Bir kere benim da başıma geldi. 3 oyun boyunca üst üste full report yedim. Hile kullanmıyordum. 4. oyunuma girdim girmemle banlanmam bir oldu. Hala açılmadı.
Eğer ban yediysen açılmaz suçsuz yere yediysen birkaç gün içinde açarlar, sadece hile kullanmana göre değil bilgisayarında cs ile alakası olmayan zararlı bir programa bile takılmış olabilir vac
VAC kolay kolay hatalı banlamaz. Oldu da cidden hata olduysa açılabilir. Sizin beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok. Desteğe vs yazsanız bile pek ilgileneceklerini sanmam.
Ayrıca VAC onlarca raporlamaya rağmen hileleri zor banlıyor; durduk yere hatalı ban atacağına ben pek inanmıyorum açıkçası.