CS2 VAC durduk yere ban attı

Durduk yere banlanmak zor ihtimal, 3. parti hile algılayabileceği bir yazılım. Maus a makro tuşu atama vs olabilir mi ?

Durduk yere banlanmak zor ihtimal, 3. parti hile algılayabileceği bir yazılım. Maus a makro tuşu atama vs olabilir mi?
kullandığım maouse rampage nin smx-r44 makro ataması var fakat ben atamadım yani makro yok ona rağmen ban yedim

O zaman VAC yememişsiniz, takımınızda biri hileden banlanmış sizide incelemeye almışlar.
ancak bu sabah oyuna girdiğimde VAC TARAFINDAN KALICI ŞEKİLDE YASAKLANDINIZ mesajını gördüm ve bunu steam demişti

Mesajda 11 saat rekabetçi banı dediniz. Bence o süreyi bekleyin hesabınızda kalıcı VAC ban yasaklanması görünmüyorsa takımdaki hileli oyuncu nedeniyle yasaklama almışsınız gibi duruyor.

O zaman VAC yememişsiniz, takımınızda biri hileden banlanmış sizide incelemeye almışlar.
hatta vac ile yasaklanmalar kısmına baktığımda hala geçerli

Mesajda 11 saat rekabetçi banı dediniz. Bence o süreyi bekleyin hesabınızda kalıcı VAC ban yasaklanması görünmüyorsa takımdaki hileli oyuncu nedeniyle yasaklama almışsınız gibi duruyor.
evet 11 saat bekleyeceğim şimdilik konu açık kalsın eğer çözülürse olay kapatacağım

Hocam VAC yemişsiniz hesabınız da görünüyor. Kesinlikle ya hile kullandınız yada PC ye onunla alakalı bir şey indirdiniz. 1 kere bile denemişseniz VAC bunu algılar. Suçsuz yere VAC yeme ihtimali çok düşük. Eğer hata var ise arkadaşların dediği gibi 1 hafta içinde açılır.

bazı arkadaşlar cs2 ile alaka olmayan zararlı yazlımlardanda olduğunu sölyedi doğrumu

bazı arkadaşlar cs2 ile alaka olmayan zararlı yazlımlardanda olduğunu sölyedi doğrumu
Çok zor ihtimal hocam, CS2 ile alakalı olmayan yazılımdan VAC atmaz diye düşünüyorum. İnsanların binlerce liralık envanteri var oyunda hile yapmadan banlanan hiç duymadım.

Bir dönem AMD ekran kartlarına gelen bir driver güncellemesi yüzünden banlananlar vs. olmuştu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…