Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 582 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 CS2'de bu hatalarla karşılaşıyorum. Oyunda iken veya girerken VAC hatası alıyorum. Bilgisayarı kapat aç yaptım. Oyunun dosyalarını doğruladım yine hata veriyor. TP kasmam lazım. Bu hatayı bilenler yardımcı olabilir mi?
CS2'de bu hatalarla karşılaşıyorum. Oyunda iken veya girerken VAC hatası alıyorum. Bilgisayarı kapat aç yaptım. Oyunun dosyalarını doğruladım yine hata veriyor. TP kasmam lazım. Bu hatayı bilenler yardımcı olabilir mi?
youandeamons Femtopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 Normalde oyundan çık gir yaptığınızda düzelmesi gerekiyor arkada 3. parti bir şey açık kalmıştır belki. Artı 0 Eksi
Normalde oyundan çık gir yaptığınızda düzelmesi gerekiyor arkada 3. parti bir şey açık kalmıştır belki.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.676 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #3 Doğrulamayı iki defa uygula. Artı 0 Eksi