CS2 VAC sistemi engelleniyor hatası

UKQQ

Decapat
Katılım
14 Mart 2023
Mesajlar
223
483200512_1387795982642098_3643566300504182207_n.jpg


491027038_1311556270511835_2850873088666325736_n.jpg


Arkadaşlar böyle bir hatayla karşılaştım oyunu sildim şimdi bir daha indiriyorum neden olur?
Hile veya hile algılayacak bir program yok bilgisayarımda TS3- Discord - Opera- Google - Steam - Riot game- Spotify ve klavye mouse güncelleme için yazılımları hariç bilgisayarımda bir şey inik değil.
 
CS2 güncel bir bug şu an bildiğim kadarıyla. Benim de başıma 2 kez geldi. Bir programın etkilediğini düşünmüyorum hiçbir şey çalışmıyor arkada, sizde yazanların hiçbirisi yok hatta. Ben steam kapatıp açtığımda düzeliyor, en kötü steam profilden çıkış yapıp tekrar giriş yapın düzelir muhtemelen. Oyun silmeye gerek olduğunu sanmıyorum ama o da çözebilir.
 
Vallahi aynısı benim de başıma geldi. O kadar XP kasıyorsun maçın bitimine 1 dk kala şu lanet hatayı verip oyundan atıyor. Gel de sinirlenme.

CS2 güncel bir bug şu an bildiğim kadarıyla. Benim de başıma 2 kez geldi. Bir programın etkilediğini düşünmüyorum hiçbir şey çalışmıyor arkada, sizde yazanların hiçbirisi yok hatta. Ben Steam kapatıp açtığımda düzeliyor, en kötü Steam profilden çıkış yapıp tekrar giriş yapın düzelir muhtemelen. Oyun silmeye gerek olduğunu sanmıyorum ama o da çözebilir.

VAC ban yerim diye bir korku geldi ama sanırım genel bir hata panik yapmama gerek yok sanırım PC de yazdığım uygulamalar haricini asla indirmem biraz paronayağım bu konuda.
 
VAC ban yerim diye bir korku geldi ama sanırım genel bir hata panik yapmama gerek yok sanırım PC de yazdığım uygulamalar haricini asla indirmem biraz paronayağım bu konuda.
Yok hocam öyle bir durum değil bu. Baktım da çıktığından beri varmış zaten, ne tetikliyor bilmiyorum kimse çözememiş sanırım. Steam çıkış yapıp girince düzeliyor bende ama çok sinir bozucu. Valve sağ olsun anca kasa getirmeyi biliyor, en aç gözlü firma :/
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı