Çözüldü CS2 Valve ekranından sonra direkt kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilhanali123

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
CS 2 indirdim oynamak için ama oyuna giremiyorum. Yani 10 defa girmeye çalışıyorum, belki 1 kere açılıyor. Sürücüler, BIOS vb. güncel. Oyun açılıyor, Valve yazısı geliyor ve kapanıyor. Bazen de turuncu CS 2 ekranı geliyor, sonra kapanıyor. Sistem: i5-12450H, 16 GB RAM, RTX 4050 140W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Doğrulattım herhangi bir sorun çıkmadı onda normalde açılıyordu çözünürlük değişince böyle olmaya başladı. Acaba ondan mı kaynaklı.

Eğer ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA App'e girip oradan CS 2 için tam ekran pencereli olarak değiştir ayarı kaydet bir daha CS 2'ye gir dene.
Doğrulattım herhangi bir sorun çıkmadı onda normalde açılıyordu çözünürlük değişince böyle olmaya başladı. Acaba ondan mı kaynaklı.

Eğer ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA App'e girip oradan CS 2 için tam ekran pencereli olarak değiştir ayarı kaydet bir daha CS 2'ye gir dene.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…