ArcadeDoll Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Counter-Strike 2 oyunu açıyorum fakat Valve ekranında sonra kapanıyor. Nasıl açabilirim?
OmerFarukSekeroglu Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Hocam sisteminiz ve oyun hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz güzel olur. Oyunu ilk açışınız mı yoksa bir anda mı böyle olmaya başladı? Artı 0 Eksi
Hocam sisteminiz ve oyun hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz güzel olur. Oyunu ilk açışınız mı yoksa bir anda mı böyle olmaya başladı?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS ArcadeDoll Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 OmerFarukSekeroglu dedi: Hocam sisteminiz ve oyun hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz güzel olur. Oyunu ilk açışınız mı yoksa bir anda mı böyle olmaya başladı? Genişletmek için tıkla... İlk açışım değil düzenli olarak oynuyordum. NVIDIA ekran kartım var. Ekran kartı güncelleştirmelerine biraz baktım ama güncelleştirmesi yoktu MorgauS_0 dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
OmerFarukSekeroglu dedi: Hocam sisteminiz ve oyun hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz güzel olur. Oyunu ilk açışınız mı yoksa bir anda mı böyle olmaya başladı? Genişletmek için tıkla... İlk açışım değil düzenli olarak oynuyordum. NVIDIA ekran kartım var. Ekran kartı güncelleştirmelerine biraz baktım ama güncelleştirmesi yoktu MorgauS_0 dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.292 Çözümler 20 17 Haziran 2025 #5 ArcadeDoll dedi: İlk açışım değil düzenli olarak oynuyordum. NVIDIA ekran kartım var. Ekran kartı güncelleştirmelerine biraz baktım ama güncelleştirmesi yoktu. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Steam-kütüphane-CS2 sağ tık-özellikler-yüklü dosyalar-oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bir deneyin ama çözüleceğini sanmıyorum, ben bu problemi çözünürlük değiştirdiğimde yaşıyordum 4:3 mü oyununuz? Artı 0 Eksi
ArcadeDoll dedi: İlk açışım değil düzenli olarak oynuyordum. NVIDIA ekran kartım var. Ekran kartı güncelleştirmelerine biraz baktım ama güncelleştirmesi yoktu. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Steam-kütüphane-CS2 sağ tık-özellikler-yüklü dosyalar-oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bir deneyin ama çözüleceğini sanmıyorum, ben bu problemi çözünürlük değiştirdiğimde yaşıyordum 4:3 mü oyununuz?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 17 Haziran 2025 #6 Dosyaları doğrulayın, işe yaramazsa Çalıştır'a bu kodu yazın: "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair Açılan pencerenin kapanmasını bekleyin ve Steam'i tekrardan açın. Artı 0 Eksi
Dosyaları doğrulayın, işe yaramazsa Çalıştır'a bu kodu yazın: "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair Açılan pencerenin kapanmasını bekleyin ve Steam'i tekrardan açın.