Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.313 Çözümler 5 10 Ağustos 2024 #1 Merhaba yeni CS2 indirdim fakat Valve logosu gözüküyor ve sonra atıyor yardım. Edebilecek olan var mı?
Merhaba yeni CS2 indirdim fakat Valve logosu gözüküyor ve sonra atıyor yardım. Edebilecek olan var mı?
KS KS Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.313 Çözümler 5 10 Ağustos 2024 #11 BusterBey dedi: Özellikler kısmından başlatma seçenekleri kısmına "-W 1920 -h 1080" yazıp açmaya dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı hocam. Düzeltme: NVIDIA Driver'larını indirmediğim için CS2'ye giremiyor ve oyunlarda çok düşük FPS alıyor muşum eğer aynı sorunları olan varsa driver'larının güncelliğini kontrol etsin. Son düzenleme: 11 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
BusterBey dedi: Özellikler kısmından başlatma seçenekleri kısmına "-W 1920 -h 1080" yazıp açmaya dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı hocam. Düzeltme: NVIDIA Driver'larını indirmediğim için CS2'ye giremiyor ve oyunlarda çok düşük FPS alıyor muşum eğer aynı sorunları olan varsa driver'larının güncelliğini kontrol etsin.