chuivos Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Razer Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum, ortalama bütçem 2500 TL bandına çıkabilir en fazla. Kullananlar önerir mi, yoksa başka fareye mi yönelmeliyim?
Razer Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum, ortalama bütçem 2500 TL bandına çıkabilir en fazla. Kullananlar önerir mi, yoksa başka fareye mi yönelmeliyim?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.052 Çözümler 6 8 Mart 2025 #2 chuivos dedi: Razer Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum, ortalama bütçem 2500 TL bandına çıkabilir en fazla. Kullananlar önerir mi, yoksa başka fareye mi yönelmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sakın alma Mağaza sayfası - bütün ürünler burada V6 ve V8 modeli var hangisi tutuş şekline uyuyor araştır birini al.
chuivos dedi: Razer Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum, ortalama bütçem 2500 TL bandına çıkabilir en fazla. Kullananlar önerir mi, yoksa başka fareye mi yönelmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sakın alma Mağaza sayfası - bütün ürünler burada V6 ve V8 modeli var hangisi tutuş şekline uyuyor araştır birini al.