CS2 ve toksik Türk oyuncular

Hocam maalesef ülkemizde böyle. İnsanlar kendi mizahını kurup başkalarını toxiclemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Euro Truck Simulator 2 oyununda sunucunun yarısı türk oluyor seste birbirlerine durup dururken sövüşmeleri, kıytırık mizah anlayışları ve karaktersizlikleri kusturur insanı.

Ben sanırım biraz şanslıyım, oldukça fazla Türk'e denk geldim ve hiçbiri toksik değildi. Zaten %90'ını da arkadaş olarak ekledim ve her biriyle beraber en az 2-3 maç atmışımdır.

Cyka blyat hocam. Artık chatten de sövebilirsiniz

Şaka maka bir ara Discord çağırdı Rusça bilmeme rağmen delirmişim o an otomatik Rusça'yı söktüm ekledim adamı o Rusça ben gardaş derdin ne diye girdim o bir şeyler diyor ama ben anlamıyorum anamıza avradımıza girdide sonra mehter bas Boost açıp bizim ekip onların ekip Allah ne verdiyse bizde salladık ama inan ne biz onları anlıyoruz ne de onlar bizi anlıyor ama ortada tek anladığımız ortada iki ülkenin iki dilinin ağır sövüştüğü ne kadar sinir bozucu olsa da seste küfürden çok anırdım

Birazdan CS2 indirip bu kelimeyi 7/24 spamlıyacağım sağ olun hocam biraz Türk gücü görsünler
Benim CS'den Türk bir arkadaşım vardı. Adamın mikrofonu biraz kötü olduğundan eğer takımımız toksikse adamın domine etmesi için sadece mikrofondan bir şeyler söylemesi yeterliydi.

Hatta verilen tepkilerden biri de şuydu ki hiç unutamam.

Ben hiç Rus toxic görmedim. Benim takıma hiç Türk gelmiyor Rus geliyor ama onlar da İngilizce bilmiyor.

Ben hiç Rus toxic görmedim. Benim takıma hiç Türk gelmiyor Rus geliyor ama onlar da İngilizce bilmiyor.

Bizimkiler sövüşürken biz ne kadar Rusça'yı söktüysek onlarda si bilmem ne git Pi bilmem ne öğrenmişler bizimkilerin arasında en azından en sakini benim bizimkiler bunları duyunca onlu grupta yarım saat giriştik onlarda Sovyet'lerden bir şarkı açtı bildiğiniz dünya savaşı oldu.

Türkülere çok bulaşmayın. CS oyuncuları hep toksikti, buna alışmaya çalışın.
Bir de, sakın ama sakın yabancılara Türk olduğunuzu söylemeyin, belli etmeyin.
Profilinizde konum varsa değiştirin veya kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…